[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Csaba007 #96054 Halálos Iramban 8 (2017)
Először is durva,hogy ez a film 250 millióból készült, értem én, hogy egy ilyen franchise-nál részenként nőnek a fizetések is...de azért a CGI-ra még így sem maradt elég pénz. Én szeretem az előző részeket,főleg az 5.részt,de a 6. és a 7.rész is teljesen korrekt akciófilm lett, az első 3...azokat inkább felejtsük el. Teljesen hozza az előző rész "színvonalát", akinek az tetszett,ez is fog. Az akciók látványosak, és hozzá teszem baromi kreatívak, már ezért megér szerintem egy mozijegyet, a karakterek a régiek, és itt már tényleg mindenki benne van,mindenki felbukkan egy kis cameo-ra.Kicsit el lett túlozva, ez a végén összeáll a kép, és mindenki be volt szervezve stb klisé. Tényleg vannak hibái,főleg a párbeszédek,meg Vin Diesel próbál benne színészkedni(még sír is), ami nagyon nem ment neki. Kuba gyönyörű,a poénok működnek, Rock szinte főszereplő lett, Statham Vs Rock egysorosak működnek, a börtönös rész egyszerűen zseniális! Zene szinten kicsit közepes lett (nem is értem miért nem használják az előző részek zenéit). Stáblista utáni(közbeni) jelenet nincsen. És persze fog ez még folytatódni...
Szórakoztató!
7/10