1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kutyakiki81
    Halálos iramban 8.

Elvárásaim nem voltak, gondoltam amúgy hogy ilyen lesz. Akció az van, látvány rendben, de ez már alap elvárás. Történet nem sok, igazából semmi, humor akad (Statham mint babysitter), de lelketlen az egész.
    Régebbi részek soundtrack-je erős volt, itt ezen a téren sem kapunk semmit.
    Michelle Rodriguez és jópár másik karakterrel konkrétan van, de olyan mintha nem is lenne. Ez a Scott Eastwood gyerek meg talán a legfeleslegesebb az összes közül.
    Gondolom megint megb@ssza majd a boxoffice listákat a film, én két hét múlva csak halványan fogok már emlékezni rá.

5/10

Nyers

Megint repkednek mindenhol a 9 pontos értékelések, de azért annyira nem jó.
    Tény, hogy kemény cucc, de azért én vígan toltam a chipset a pofámba. De elhiszem ha az érzékenyebb embereket megviseli amit látnak.

A befejezéstől féltem, hogy elkúrják, de jól sikerült, viszont olyan érzésem van mintha egy komolyabb - keményebb film előzményfilmjét láttam volna.
    A hanghatások jók voltak, és a film zenéje is komoly. Utoljára a Necromantic soundtrack-je épült be ennyire az elmémbe.

7/10