[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Újranézős hétvégét tartok..
The Other End of the Line 2008 (A vonal másik végén) IMDb
Egyszer egy régi barátom azt mondta egy általam alulértékelt filmkritikám kapcsán, hogy minden filmnek van mondanivalója, akár jó, akár rossz. Csak értelmezni kell amit mondani akar nekünk.
Nálam ez egy "ZS" kategóriás film marad továbbra is, de bevallom más így nyugodt körülmények közt megnézni egy filmet, mint úgy ha szaladgálnak közben ki-be, chips-es zacskókkal zörögnek, röhögnek finganak és böfögnek közben melletted előtted vagy körülötted valahol. De most másodszorra nyugodtan végignézve, már az apróbb részleteket is észreveszi az ember. Hogy a szállodaigazgató valójában egy kedves és jószívű ember, hogy a lekoptatott vőlegény sem egy bunkó, vagy hogy még az indiai taxisofőr is tud együttérző lenni ha a szerelemről van szó..
Chef 2014 (A séf) IMDb
Nagyon ragozni nem fogom, már megtettem lejjebb valahol. Csak annyit jegyeznék meg, néha, amikor egy egy unalmasabb jelenethez érek valamelyik filmnél, szoktam tartani egy sárga dobós szünetet. Most is kellett volna, de visszatartottam, nem bírtam elmozdulni a vászon elől.
Még mindig lenyűgözött így egyben az egész. Igaz, én előre megmondtam, hogy többször nézős lesz nálam..
Sleeping with Other People 2015 (A 'sz'ex az oka mindennek) IMDb
Még a suliban összejönnek egy éjszakára a csávesz és a gádzsi. Aztán 10 évig semmi egymás közt, de másokkal persze igen.
A csajszi az apakomplexusa miatt egy ex tanárába esik, a muksó pedig gyakorlatilag minden csinos csajszit felcsíp egy numerára.
Tehát két szerencsétlen és végül is, boldogtalan lélek talál egymásra újra 10 év után.
Még mindig tudtam kacagni a szövegeken. sőt a "mocsok dj" bemutatásakor most is hangosan felnevettem.
(honnét a francból tudnak ilyen hasonlatokat összeszedni a filmesek?
)
A finist nem lövöm le, hátha még valaki nem látta esetleg, de nagyon tetszik az ilyen befejezés bármilyen filmnél.
Számomra még az is lejött tanulságként belőle..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..hogy bár jelenleg minden egészséges embernek a szex a legfontosabb, azért ez nem marad így örökre.
Franc se gondol erre koravén koráig...mármint én úgy vélem.
Szerintem előveszem megint még majd valamikor ha vidámságra vágyok..