[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tegnap megnéztem ismét -tudom, tudom- a Terminator Genisys-t, pusztán kiváncsiságból, hogy esetleg kitisztul-e valami, talán anno túl gyorsan tortem pálcát felette...
De nem. Meggyozodésem, hogy ez a film a világ vala készult legszarabb, legostobább nagykoltségvetésu hollywood-i akciófilmje, egyszeruen se fule se farka az egésznek, egy olyan torténetet látunk amiben MINDEN ROSSZ, és akciófilmként még az akciójelenetek is teljesen rosszak és értelmetlenek.
- Sztori egyszeruen seggbek*rja az eddig felépített terminator univerzumot, nincs értelme ennek az idovonalnak, amit látunk az a Terminator frencsájz eddig lefektetett saját szabályai szerint nem torténhet meg! Olyan szinten eroszakolták meg a T univerzumot, amit eddig nem láttunk egyik másik frencsájz-sorozat kapcsán. A pénz kedvéért lazán minden hulyeséget beletettek amit egy bekokainozott este alatt az írók csak kitaláltak.
- Minden szinész szar benne. Emilia Clarke mind a 150 centijével, puffedt izomtalan karjaival és nevetséges jeleneteivel szánalmas Sarah Connor, egy játékpisztolyt sem bírna el. Jai Courtney tudjuk, hogy már most egy szinészlegenda, de ebben a filmben mégis sikerult valami hihetetlen nullát hoznia, pedig a szerepe szerint sem kellett volna sokat csinálni (tényleg, Kyle Reese karaktere kb csak hulyén néz és menekul az EGÉSZ film alatt)! Arnold simán csak Arnold, Jason Clarke pedig kb a legrosszabb John Connor választás volt akit eddig láttam. Hihetetlenul zavaró ennek a faszinak (aki azért szintén nem egy színészisten, de ok, ide nem is kellett tobb) a feje amikor valami kemeycsávot kell játszania, totál nem illik a fizimiskája ilyen szerepre -lásd Dawn of the Planet of the Apes, ott pont elment kis naiv tudósnak- továbbá egyszeruen a karakter is nevetséges volt, folyton grimaszolt, mosolygott nagy gonoszan meg ilyenek, teljesen identitászavaros a karakter. J.K. Simmons pedig... MIÉÉÉÉRT? Tényleg olyan sokat ajánlottak? Tényleg????
- A CGI is bunszar, a helikopteres akció borzasztóan néz ki, meg úgy kb minden randa, béna és kilóg a lóláb az esetek nagy részében
- Arnold ostoba mosolyának az eroltetése, valami hihetetlen kínos!!!!
- Napestig írhatnám, minden de minden szar, egy szégyen ez a film, mellette még a mocsokszar Terminator 3 is udito felfrissulésnek hat.
1/10 lazán
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2017.04.07. 09:29:21