Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
😊
de amúgy pl ang lee hulkja az tetszett, meg persze a watchmen
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De szép bauxit, honnan van?
S ugye ott vannak a sorozatok is, most a Flash-t és Arrow-ot nézem, mind a kettő remek ráadásul vannak közös részek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.07. 18:23:27
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2. Suicide Squad (Warner)
3. Doctor Strange (Disney)
4. LEGO Batman (Warner)
5. Wolverine 3 (Fox)
6. Guardians of the Galaxy 2 (Disney)
7. Wonder Woman (Warner)
8. Spiderman Homecoming (Disney)
9. Untitled Fox Movie
10. Thor Ragnarok (Disney)
11. Untitled Fox movie
12. Justice League Pt. 1 (Warner)
13. Black Panther (Disney)
14. The Flash (Warner)
15. Avengers 3 (Disney)
16. Ant-Man and the Wasp (Disney)
17. Untitled Fox movie
18. Sony's Animated Spiderman
19. Aquaman (Warner)
20. Untitled DC movie
21. Captain Marvel (Disney)
22. Shazam (Warner)
23. Avengers 4 (Disney)
24. Justice League Pt. 2 (Warner)
25. Untitled DC movie
26. Cyborg (Warner)
27. Green Lantern Corps. (Warner)
+1 Gambit (Fox)
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.05.07. 16:20:05
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Értem a rajongást, csak nem értem. Nem rossz film vagy fogná az ember a fejét a megoldásoktól, de nem érzem a hatalmas körbe rajongást indokoltnak. Sokszor úgy éreztem, hogy a hősök köré dolgoznak, hogy megvalósulhasson a történet ilyen módú lefolyása. Gondolok itt főleg Visionre, aki jó deviceként csak alkalmanként szólt bele a dolgokba, mert így érdekesebb volt. Pókember is csak azért van itt, mert promózni kell egy kicsit. Se nem indokolt, se nem értelmes a bevonása. Ez valamennyire áll Ant-Manre is, aki meg csak azért jött, hogy feltöltse a hiányos rostert. Viszont ő legalább viccesebb volt kicsit, mint a saját filmjében. Az akció jó volt, ahogy mindig, bár nincs benne semmi újdonság. Valahogy teljesen feleslegesnek érzem ezt így...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.05.07. 15:43:51
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ugy az egesz filmből.
És minden újszülöttnek idő kell mire megtanul járni, beszélni, stb, stb. 😊
Kötelező írni róla?
Lehet, hogy semmit sem akart róla elspoilerezni (másokkal ellentétben).
Lehet, hogy annyira értékelhetetlen a számára, hogy szóra sem érdemes.
Ő dolga.
A baj az, hogy egy szót nem írt a filmről.
Az egyik bajom az vele, nagyon sok szereplőt mozgat meg, és nincs rájuk idő. Lehet két filmbe kellet volna, hogy beleférjen ez a sztori.
Aztán a történet, alapvetően nem tetszett. Az a része, hogy ellenőrzés vagy nem ellenőrzés jó ötlet. De ez a Bucky-s dolog...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán az hogy Zmó manipulál..és és az egész szál...tehát Bucky-t elfogják erre kitör a börtönből és azért fogták el hogy aztán onnan kitörjön...nem láttuk már ezt? Loki, Bosszúállók? Na és az a kínlódás és szarakodás, hogy jaj nem hisszük el elhüsszük, akkor Tony megvilágosodik...a bántóan fafejű tábornok aki egyszerűen nem is foglalkozik semmi bizonyítékkal...és a vége. Ő ölte meg az apámat...tudom hogy agymosott volt, de most akkor is neki látok verekedni...nagyész kapitány meg akkoris védené Bucky-t ha csecsemőket reggelizne...Zémó meg főbe lőné magát...mert csak azért kavart mert..mert...bosszúból.
Szóval, a motivációk és történet terén vannak ám problémák. Bezzeg a Batman vs Superman-t mindenki lehúzta, hogy jajdeszar. Pedig, és bár ott is akadtak ám lyukak a történetben meg logikai bakik, de azért ez a része jobban kidolgozott volt legalábbis szerintem, mert szinte az összes kritika azt magyarázza mennyire szar volt a forgatókönyv, meg érthetetlen a motiváció. Hát szerintem pedig jobb volt ilyen tekintetben, Batman motivációja világ volt, Lex Luthor-é is, nem csak annyi ,hogy durci vagyok bosszút állok. Az a film se volt tökéletes,vagy nagyon jó ilyen szempontból azért.
Aztán ami még nem tetszett Amerika Kapitányban: hogy vannak ám rohadt erős szereplők mint Vision...és mégis alig használják ezt ki a harcok során, miért nem nyom le mindenkit? Jó tudom, akkor mi lenne a film értelme, és akkor nem tartana eddig stb, stb. Oké tudom
A harcok viszont ettől eltekintve jók voltak, látványosak pörgősek.Ez nagyon tetszett. Némelyik szereplő kimondottan jól játszott. Az is jó ,hogy végre valami komolyabb gondolattal is megpróbálkoztak . Jók voltak a poénok. Pókember, Hangya, Fekete Párduc, Tony nagyon jók voltak.
De én jobbra, többre számítottam, az előzetesek meg az első kritikák alapján, így kissé csalódás.
Azon vaciláltam 6 vagy 7 pontot adnék rá. Megérdemelné a 6 pontot...de van pár dolog ami felkerekíti nálam, mint a látvány, meg pókember tök vicces és végre egy igazán jó Pókember-mégha nem is volt sok értelme hogy a filmben legyen!- meg az May néni laza és menő...jószívű leszek.
7 pont.
Deadpool
Tisztában vagyok a karakterrel, stb. de ez nekem akkor is nagyon erőltetett volt (értem ezalatt, hogy kb 2 jeleneten 'nevettem', a többi beszólásra kb ugyanaz a reakcióm volt mint a csajnak a végén). Popcorn mozinak jó lett volna (számomra), ha egy kicsit több időt fordítanak a poénokra amik miatt nem csak a 'ah, ez szar volt' érzés kelteti bennem.
Azt mondanám közepes, de annál azért valamivel jobb. értékelnem kéne megér azért egy 6-6,5 pontot a 10-ből. Ha hozzácsapom, hogy ez azért nem olyan mint a többi, akkor lehet 7 is...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
SPOILER
Az utolsó akció-jelenetben: "megölted az apámat......" bla bla, még véletlenül se használjuk az agyunkat, mert minek?!
Ez annyira elcsépelt lett.
Én csak egy BD-rippel áldozok a Nagy Nyugati társadalom termékének.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
volt egy jó jelenet, amikor egyik néző felállt és a kezében volt két pohár. a fekete sziluettje a két pohárral olyan volt mintha valami fegyvert tartana a kezében. na ez érdekes és izgalmas rész volt.
XD
nem... először láttál Marvel filmben olyan színészi játékot, amelyben igazinak tűnő érzelmeket imitáltak 😄
De szép bauxit, honnan van?
Kellemes csalódás volt a film, jobb lett, mint az Ultron kora szerintem, aminek nagyon örültem. Először láttam egy Marvel filmben igazi érzelmeket basszus, ezt is megértük 😄 Természetesen azért nagyrészt a látványos zúzás viszi el a hátán most is a filmet, de semmi gond, mert ismét minőségi a harcok koreográfiája, látványosak. Poénok is jók, amik vannak. Tetszett, hogy vannak komolyabb részek, de azért próbálják poénokkal feloldani a hangulatot. Jó lett, na, az Ultron után, amit untam nagyon, ez igazi felüdülés volt. 8/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
(2016.05.05) (122 perc, dél-koreai)
Vannak dolgok az életben, amik sosem változnak, és mindig szükség lesz: többek közt bérgyilkosokra is.
Szöulban egy 4 fős csapat osztja profi mód a halált, 2 testvér --- Sang-yun (Shin Hyoon-Joon), Ha-yun (Bin Won) ---, és azok barátai --- Jae Young (Jeong Jae-yeong), Jung-woo (Shin Ha-Kyun). Védjegyük, hogy kivétel és kérdés nélkül a klienseik által megszabott módon végeznek az áldozatokkal.
Legutóbbi megbízásuk révén a nagyra törő Kim őrmester és Cho nyomozó látóterébe kerülnek, akik minden áron el akarják kapni őket. Ugyanis, egy kis szerencsével rábukkannak a bérgyilkosok tervére, és felkészülnek a helyszínen annak meghiúsítására, és az elkövetők elfogására.
Hőseink, akiknek meg vannak a gyenge pontjaik, közösen rajonganak valakiért... egy gyönyörű reggeli tévé bemondónőért, akiért bármire képesek volnának...
A pont nem sugallja, de végül is szórakoztató film volt. Helyzetkomikumra játszottak, alapvetően nem ismerős eszközökkel, és nem pörgetve, nem szanaszét vagdosva.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.06. 09:42:56
Egesz jo kis movie volt. Egyszer mindenkeppen erdemes meglesni. Azt irjak / mondjak mindenhol, hogy semmi koze a masik filmhez de ettol fuggetlenul akar lehetne ilyen mellekszalon futo film is ami egy masik varost mutat be, masik szemszogbol az idegenek tamadasa alatt. Mindenesetre az elso Cloverfield jobb es utosebb volt.
Legyen 7/10
Vegulis minden rendben volt de hangeffektusok, zenek, zorejek hianyoztak. Szineszi jatek jo volt. Foleg Goodmane. De hianyzik az "odabasz" faktor😞
Meg valami: rengeteg idiotaval van tele a net akik probaltak kisilabizalni elore a trailerek alapjan, hogy mirol szol majd a film. Szanaszet bontottak a trailert olyan faszsagokkal, hogy a parizsi ejfel torony biztos azert volt sokszor a trailerben mert majd parazitak lesznek a filmben. Mivel, hogy Paris-ite......
??!?!?!?!?!
Komolyan mondom agyhalott lettem mikozben megneztem egy-ket ilyen videot es elolvastam a kommenteket. Embereknek rengeteg idejuk van es most, hogy a filmet is lattam ezek a regi "kisilabizalom" videok akkor baromsagokkal volt tele, hogy az mar faj.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2016.05.06. 06:50:39
Ezek csak egyvalamiért vannak csak is azért, hogy minél ripacsabb irritálóbb legyen és gerjessze az indulatokat pro kontra ami a nézetséget növeli. Semmi másról nem szolnak ezek a videok a like és feliratkozás hajhászásról, mert az a menő ki tud a leghülyébb leg leg akit csak azért néznek sokan , mert felhivják rájuk a figyelmet, hogy mekkora hülyeséget beszl csinál.
Ezért ezeket az embereket semmire nem tartom, és az a baj, hogy ezzel a szánalmas dolgaikkal jobbam megélnek mint az aki éveket tanul és kétkezi munkából probál megélni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.05. 21:18:27
Szerintem valami ilyesmi is lehet a háttérben, a 10 perces videó hossz egyfajta lélektani határ. Így viszont sok mindent belesűrítenek valahogy.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha normális hanggal és beszéd tempoval mondaná nem ugyan azt a tartalmat mondaná el vagy mi.
Annyira tud irritálni ez a ripacskodás ,hogy az már fáj, és néha csak azért szenvedem végog mert valami olyan van benne ami érdekel,Mondjuk a saját véleméynek pont nem azok, de amikor egy terméklet mutatnak be arról, jó ha minél többet megtud az ember, de igy kinszenvedés az egész.
Na aztán népszerű lett, olyan sztárokkal is közösködött ( khm, ,,sztárok"😉 mint Tomcat vagy éppen a legnagyobb megmondó ember Puzsér. Innentől semmi energiát nem fektet a videóiba. Abból él, hogy ő már híres youutbe celeb, összedob egy szart, és azt is százezrek nézik.
"Egyedül az böki a csőrömet, hogy rengetegen alapműnek mondják, és egy lapon emlegetik mondjuk a Mátrixszal. Ehhez képest meg csak egy látványfilmet sikerült kihozniuk belőle, mélyebb tartalom nélkül. Még az egyetlen nagy fordulatot is lehet sejteni nagyjából a film felétől.
Egyedül a cím, meg ez a "low-tech" jövős világ, ami menő benne."