1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Life - 7/10
    --------------------
    Volt pár szabad órám és érdekelt a film, beultem rá és nagyon nem bántam meg. Pedig olvastam róla elmarasztaló kritikákat, valahol még alien-klónnak is hívták, pedig ez kurvara nem igaz.
    Egyrészt nagyon izgalmas a film, tele tényleg thrillerbe illo jelenettel és itt nem a hirtelen sotétben ilyesztgetésre gondolok, hanem a zsigeri hatásokra amikkel a film remekul bánik. Tenyleg rosszul éreztem magam a teremben beleélve magam az asztronauták borébe. Klausztrofób és kényelmetlen a film nem kicsit a jól kitalált lénynek koszonhetoen. Tehát ez nem egy szörnyes-ilyesztgetos tucathorror mozi, inkább egy okos idegen-lényes thriller.
    A sztori felutése annyi, hogy a nemz.urallomason a tudosok vizsgálnak egy Marsról származó kozetmintát, melyben egy idegen sejtet találtak. Aztán persze beut a shitstorm, és elkezd hullani a 6 fös legyénység. Nem spoilerezek tobbet, de tenyleg ajánlom a filmet, mert végig fenntartja a feszultséget, jók a színészek, nincsenek benne idióta, a valóságtól túlzottan elrugaszkodott dolgok, jó a dramaturgia és fasza jelenetek váltják egymást.
    Aki pedig már látta attól kérdeznék vmit, ami nem volt világos:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végén ezt a fényfákjás dolgot nem értettem és kicsit ez volt az egyetlen negativum számomra. Miért viselkedett a láthatóan ultra okos alien hirtelen a fenyfákjával úgy mint egy ostoba kutya egy velöscsonttal? Addig tudtommal húst fogyasztott, nem fényt, hirtelen pedig teljesen le lehetett foglalni azokkal a fényfákjákkal. Mi kerulte el a figyelmem?