1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #95976
    Passengers (Utazók)

A lehangoló vélemények után fel voltam készülve, de ez nem is volt olyan rossz. Oké, az előzetesek ellőtték a dolgot, de azt hittem, hogy lazán kezelik majd. Egy vállrántással elintézi Pratt, aztán már rohan is kiguberálni az ágyból. Helyette sokkalta több mélységet adtak a dolognak, ami értékelendő. A közepén volt egy kis megingás, de utána is sikerült fel venni a fonalat. Nincs túl sok meglepetés a történetben, de egy kellemes kikapcsolódás. J.Law-t meg mindig jó nézni, abban nincs hiba... :D

6,5/10

Hunt for the wilderpeople (Vademberek hajszája)

Nem erre számítottam. Láttam, hogy comedy is, de azt feltételeztem, hogy sokkal nagyobb hangsúly van a drámán és hogy full komoly lesz. De nagyon megleptek ezzel. A srác nagyon jó, Sam Neill szokásos, így a duó fantasztikusan működik. A történet meg angyon gyorsan nagyon nagy fordulatot vesz és rendesen elborul.

7/10