1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Café de Flore 2011 IMDb

Gondoltam, ez egy történet a párizsi Saint-Germain Boulevard-i kávéházról, de nem.
    Csak egy zene. És nekem ez eszembe sem jutott. Vicces, hogy pont nekem, aki éjjel-nappal zenéket hallgat..de ez van.

Dj kollégánk (már akié) egy nap otthagyja szép feleségét és gyerekeit egy új szerelem miatt. Ez az egyik szál a sztoriban.
    A másik szál meg sokkal sokkal korábban, egy másik életben egy anyuka és a Down-szindrómás fia kapcsolata.
    A közös szál a két sztoriban az új szerelem, és az, hogy valakit elhagynak.
    Van még egy közös szál, ez pedig a sokat vitatott reinkarnáció. A történet kedvéért tételezzük fel, hogy ez a fogalom most valós.

Ha így tekintünk a sztorira, sok minden értelmet nyer. Egyszer egy előző életében egy anya, megbocsájthatatlan bűnt követ el fia és választott párja, (aki élete szerelme is) ellen. A karma törvényei szerint ezen tettéért egy következő életében felelnie kell.
    Át kell neki is élnie, meg kell tapasztalnia amit elmulasztott valaha: élete legfontosabb személyét át kell adnia egy idegennek.

A cselekmény lassan bontakozik ki és nehéz követni hogy mi miért történik.
    Könnyed és gondolkodás nélkül kikapcsolódni szeretők, inkább kerüljék ezt az alkotást.
    Pedig nem rossz, de ha nem vagyunk nyitottak az általunk ismeretlen dolgok felé, nem lesz érthető és csak összezavar majd.

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.12. 14:11:13