Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán német vagy.(?)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha a nagyapáim követtek is el bűnt a 2. világháborúban /a mit nem tettek/ ahhoz nekem mi közöm?!
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.04.10. 18:58:56
Az emberben negatív érzéseket kelt a film és nem jön felfrissülés, mint más filmekben, nincsenek cukiskodó jelenetek amik tompítsák a hatást, végig a szenvedés és a mocsok uralja a vásznat. De ha már ennyi kicsapja nálad a biztosítékot akkor mi lett volna veled ha ott lettél volna élőben fogoly... valószínűleg 1 napon belül felörlődtél volna pszichésen és idegileg, ugyanis pont ez ennek a pokolnak a lényege.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
de ha neked oké a film akkor nézzed sokat
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.04.10. 16:26:37
4:3-as képarány, meg hogy alig látni valamit tényleg zavaró. De nem ettől lesz rossz film. Valahogy én abszolút nem tudtam átérezni a főhős vergődését. Vannak sokkalta jobb 2.vh-s filmek, több mondanivalóval.
Soha többé nem nézném meg.
5/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A film egy kvázi road-movie. Saul és az ő feltételezett fia a film 2/3-ában igazából csak eszközök arra, hogy körbevezessenek minket a sonderkommando mindennapjain. És ehhez kell ugye a pofákba tolni a kamerát. Hogy folyamatosan ott legyél. Ezt azt hiszem jól is csinálták. Az estek többségében az egész csak a háttérben történik, de mégis látható, érthető mi történik. Jól vannak megkoreografálva a háttérbeli események és a fényképezés, így sosem érezni, hogy igazán lemaradnánk valamiről. A közelség pedig sokkal emberibbé teszi. Mintha ott lennénk, ugye. Ez nem jobb vagy rosszabb a nagy totáloknál, de ugyanolyan erős tud lenni ez is. A halálgyár éjjel-nappali működését is jól mutatták be. Akár hova ment emberünk, szinte mindenhol valami felőrlő munkát kellett végezni.
Aztán a végére Saul és fia előre léptek, hogy a sztorira is azért pont kerüljön. Viszont itt azért kibukott, hogy nem túl erős ez, mert erősen vissza esett az élvezeti érték a végére. Persze értem én, hogy extrém környezetben extrém dolgokra képes az ember a legkisebb dologért is, de kicsit túlzásba estek az erdős, vizes résznél szerintem. A befejezésről nem is beszélve. Valósághű, de ez így eléggé semmilyen volt. Nincs payoff, nincs semmi, csak vége van... Értelmetlenül, amibe bele lehet magyarázni a dolgokat, de akkor is na.
6/10
A vitát viszont kihagyom. Teljesen értelmetlen, sokszor lefutott körök. Circlejerk az egész....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Miért, ilyen marhaságra mi mást lehet mondani?
Mindenesetre elég érdekes (és sokatmondó), hogy egyből ilyenekkel jössz, hogy biztos kamerás verzió és különben is mindenki rasszista akinek nem tetszik, miközben kifejezetten a technikai megvalósítás volt negatívumként említve 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.04.10. 13:52:35
De.
Nulla/10? Ne vicceljünk már. Túlzás. Persze, tehát semmit sem ér, világ valaha készült legrosszabb értékelhetetlen filmje...ezt jelenti a 0/10, hogy annyira szar, hogy ennél csak jobb filmek vannak. Ostobaság.
Ja, és persze, hát igenis van egy erős negatív prekoncepció sokakban a filmmel kapcsolatban hiszen ZSIDÓK! vannak benne. Ezt felesleges tagadni.
Aztán, a film nem egy szórakoztató alkotás, nem is annak szánták. Nem egy háborús mozi. Még csak nem is olyan , mint sok más hasonló témát feldolgoztató film, hogy jaj de tényleg legyen benne nagyon érzelmes és szomorú jelenet. Tehát nem filléres hatásvadász
könnycsorgató jeleneteket használ. Azért azt nem ártana tudni. Nyilván nem való mindenkinek, és nyilván nem is fog tetszeni mindenkinek. De nulla pont? Ez blőd ostobaság.
Mintahogy téma választásba belekötni...és milyen érdekes, mindenki akinek nem tetszik a Saul fia, erősködik ,hogy áh neki semmi baja a zsidókkal, de miért szidókról szól? Ha semmi bajod a zsidókkal, miért baj hogy zsidókról szól?
Ez pont olyan: mint hogy miért van néger X filmben? Semmi bajom a négerekkel de legyen néger. Ha semmi bajod a négerekkel, akkor miért ne lehetne?
De ügye úgy szokott ez hangzani: nem vagyok rasszista de...és a de után a nemrasszista kifejti hogy miért utál mindenkit az echte árja fehér fajon kívül.
Persze, én megértem ha valaki nem kíváncsi egy holokauszt filmre, de akkor ne nézze meg. Fogadjuk el ,hogy nem mindenkit érdekel ez a téma, de téma választásba ne kössünk bele.
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.04.10. 13:33:12
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
No mehetsz vissza 444-re ott biztos mindenkinek tetszik 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I met God. She's black
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Elvégre zsidókról szól. Magyar film . A filmes szakma is dicsérte. Jó már nem lehet.
elkezdtem nézni,de kb 10 perc után kikapcs.......egyszerűen nézhetetlen fos.......a rendező kb. elmebeteg az operatőrrel együtt, megfájdul a fejed pikk-pakk ettől a kamera képtől....az,hogy folyamatosan 20 cm-re van az arcától az embereknek,leolvad az agyad,megfájdul a szemed.....a háttérben meg minden homályos! Gratulálok ehez a nagy ötlethez és kivitelezéséhez!
A hangmérnök is lemondhat.....
A témáról meg nem értekeznék,mert agyoncsépelt
Sok sikert annak aki végigszenvedi
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.04.10. 10:26:12
(2016.04.09) (122 perc, amerikai)
Moby Dick a "valóságban" - a sok CGI (wazz, a stáblista felét a V.E. sztaff tette ki, egyiknek a producere magyar volt), meg zöld háttér ellenére végül is, tetszett.
A legjobb jelenetek és színészek az asztalnál voltak.
Kellemes csalódás, hogy Hollywood be mert vállalni egy ilyen erős témájú filmet. Nem könnyen emészthető, a cselekmény, vagyis maga a nyomozás szép lassan bontakozik ki, és ahogy egyre több infó kerül napvilágra, úgy lesz minden perccel tapinthatóbb a feszültség. A színészek baromi erősen hozták a karakterüket, Mark Ruffalo pedig konkrétan zseniális volt. Eddig nem sokra tartottam, el tingli-tanglizott nevenincs mellékszerepekben, de igenis adjanak neki komoly, drámai szerepeket.
Jó volt. Az nézze meg, aki mer kicsit komolyabb vizekre is evezni filmek terén.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem rossz, csak leragadtam az elején még
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kellet már egy ilyen film.
9/10.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Újabb szórakoztató egész estés akciófilm a WB Animaiton műtermeiből. Szegény Superman-ékre rájár a rúd mikor egy interdimezionális démon istenség beférkőzik a Liga tagjainak elméjébe és egy jóval gyengébb, mondhatni gyerekcsapat feladata lesz a megállításuk.
Jól szórakoztam, kemény történet volt, sőt feltűnnek új szereplők is, valamint a régiek közül is megismerhetünk egyeseket új oldalukról. Trigon irtó kemény ellenfél, macska-egér harcnak tűnik a dolog, de persze a DC-s arcokat sem kell a félteni, hisz ők is tudnak valamit... mint mindig most is Batman és sidekick-je a legokosabb.
8/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(2016.04.06) (97 perc, dél-koreai)
Egy fiatal nő szerelmi bánatában egy tengerparti (egész pontosan az ár-apály határára épült modern) házikóban próbál magára találni, meggyógyítani a lelki sebeit.
Amikor a Millenium évének karácsonya környékén végül elhagyja a bérleményt, az épület előtt álló postaládába bedob a következő lakónak egy karácsonyi lapot, és megkéri, hogyha érkezik a számára egy küldemény, továbbítsa azt a levél alján megadott címre. Aláírásként közli a nevét és a levél keltét: "Minden jót, Kim Eun-joo, 1999. december 21."
Később azt látjuk, hogy az épületbe beköltöző fiatalember benéz a díszes postaládába, megtalálja a levelet, és végül válaszol rá, az aláírása pedig: "Üdvözlettel, Han Sung-hyun, 1997. dec. 28."
S ezzel veszi kezdetét egy barátság, és maga a történet, melynek ki tudja mi lesz a vége a távolság miatt...
Két kedvenc színészem a főszereplő - Jun Ji-hyun (máskor Gianna Jun), és Jung-Jae Lee. Igazi nagyágyúk.
Nem, nem csinálnék a gatyámba, mert akkor sem tettem, amikor makettekkel láttam - a moziszékben ülve az ember érzi, tudja, hogy amit lát nem lehet "élő közvetítése a valóságnak", és rögvest másként is látja. A reakcióm valószínűleg ugyanaz lett volna, mint akkoriban: utánanéznék a számomra akkor elérhető forrásokban, hogy léteznek-e egyáltalán azok a bolygók, és az emberiség valóban rendelkezik-e akár csak hasonló űrtechnológiával
S ha ezzel a technóval jöttek volna az akkori filmek, akkor azok lennének itt/most a nívót jelzők - ez csak természetes, nem?
Mellesleg ha lett volna ilyen fejlett technika mint ma a 70-es évek végén akkor Lucas azt használta volna...az ILM se véletlenül született meg, az a cég ami elég sokat tett a mai CGI-ért. Ha mai technikával megcsinálná Lucas a trilógiát és levetítené a tinédzser énednek a gatyádba csinálnál és nem morgolódnál hogy miért nem makettekkel csinálták, ez a régen minden jobb volt lemez már elég kopott...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.04.09. 03:28:15
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Ennek többnyire előnyei voltak a filmben mert a háttér élethűbbnek hatott, viszont volt hátrány is mert egy-két szereplő... hát... pl. csak vegyük a Solo-t lepuffantani akaró rodian fejvadászt nevezett Greedo-t, akinek a maszkjából szinte áradt a "gumiszag"... nem tudom más is észrevette-e de nagyon rontotta a jelenet hitelét/valódiságát az a gumimaszk, főleg ahogy megcsillant rajta a fény... lehet az ilyet jobb lett volna egy ütősebb cgi-skinnel elfedni amennyiben lett volna már akkor olyan technika, de ezek csak apróságok voltak... egyébként nem is mutatta sokáig Greedo-t mert Solo bácsi hamar "megbeszélte" vele a dolgot.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A technológia fejlődik
PSN ID.: Beegabor