1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Limitless (Csúcshatás) 2011 IMDb

Ha lenne egy pirula amit ha beveszel, sokkal sokkal okosabb leszel minden területen, mint bárki más: bevennéd?

Eddie-t dobja a csaja, és a kiadója is rugdossa a seggét, hogy adjon már le végre valami használható írást. Mert hogy eredetileg író lenne.
    Egy író akit a csaja mellett az ihlete is cserben hagyott. Úgy néz ki, nem sok öröm érheti őt a jövőben sem. Ám egyszercsak az utcán belebotlik a volt sógorába, aki valaha dílerkedett. Persze ma már nem.
    Egy neves gyógyszergyárnak dolgozik (hát persze) ahol egy új kísérleti gyógyszert dobnak hamarosan piacra, ami az agykapacitást megtöbbszörözi.
    (aha, nyilvánvaló..)

A szer már túl van a teszteken és már csak a formális engedélyeztetés van hátra, mielőtt piacra dobják. Darabja 800 dolcsi lesz, de a régi ismeretségre való tekintettel, egy próbaszemet ingyen kap a mázlista. A lényeg: 18-24 órán át tart a hatása jelentősebb mellékhatás nélkül.
    Vesztenivaló? Ugyan mi lenne? Csaj nincs, a meló se halad, lássuk hát...

Aztaaa! A cucc nagyon ott van! Eddie tarol mindenhol amihez nyúl. Póker, csajok, helyzetfelismerés. Még a regényének is elkezdi az első 50 oldalát...
    Zsebből elő a névjegykártyát amit az ex-sógor adott, és irány-horány! Be kell szerezni a következő adagot! Ez nem is kérdés.

A film képi világa magával ragadott. Piros pont az operatőrnek érte
    Végkifejletnek mást vártam, mondjuk olyasmit hogy beüt valami extra mellékhatás, vagy amolyan trészpottingosan leteszi a cuccot de nem.
    Jött aminek jönnie kellett.és lett az, aki lehetett a pirula által.

Jó neki. Én maradhatok továbbra is az a szürke kisegér aki eddig is voltam..de...
    ...mi a franc?....honnan került ide az asztal alá ez az átlátszó állagú szem pirula?..csak nem....

Csak de
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.12. 07:10:23