1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Pretty Ugly People (Csúnyán szép az élet) 2008 / független film kategória. IMDb

Először is lássuk a győztes díjak listáját amiket 2009-re bezsebelt ez a film:

- Crossroads film festival
    - Central Florida film festival
    - Long Island film expo
    - Gotham Screen film festival
    - Berkeley film & video festival
    - Berks movie madness festival..

Ezek után csak kíváncsivá tett engem is..
    Nézhető alkotás lett, némi humorral fűszerezve, bár néha egy picit túl abszurd lett..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..a szexjelenet például totál hülyeség, a való életben ilyesmi nemigen történik meg

Összességében viszont ha a problémák végső megoldását vesszük figyelembe, elég ötletes lett.

A táj meseszép (akár CGI, akár valós, a lényegen semmit sem változtat) bár a díjak sokasága miatt én valódinak képzelem, érzem.
    Magamat is megleptem vele, hogy egyáltalán végig tudtam nézni, mert (fene tudja mi okból) a főszereplő (sztorimesélő) csajszi számomra érthetetlen okból hihetetlenül unszimpatikus személyiséget formált meg.
    Az esetek döntő többségében nincs kedvem végignézni a bennem ilyen érzéseket generáló alkotásokat.
    Hogy mégiscsak a végére jártam, az talán csak a többi szereplő játékának volt köszönhető..
    Végül is tetszett.
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.26. 13:28:05