[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pretty Ugly People (Csúnyán szép az élet) 2008 / független film kategória. IMDb
Először is lássuk a győztes díjak listáját amiket 2009-re bezsebelt ez a film:
- Crossroads film festival
- Central Florida film festival
- Long Island film expo
- Gotham Screen film festival
- Berkeley film & video festival
- Berks movie madness festival..
Ezek után csak kíváncsivá tett engem is..
Nézhető alkotás lett, némi humorral fűszerezve, bár néha egy picit túl abszurd lett..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..a szexjelenet például totál hülyeség, a való életben ilyesmi nemigen történik meg
Összességében viszont ha a problémák végső megoldását vesszük figyelembe, elég ötletes lett.
A táj meseszép (akár CGI, akár valós, a lényegen semmit sem változtat) bár a díjak sokasága miatt én valódinak képzelem, érzem.
Magamat is megleptem vele, hogy egyáltalán végig tudtam nézni, mert (fene tudja mi okból) a főszereplő (sztorimesélő) csajszi számomra érthetetlen okból hihetetlenül unszimpatikus személyiséget formált meg.
Az esetek döntő többségében nincs kedvem végignézni a bennem ilyen érzéseket generáló alkotásokat.
Hogy mégiscsak a végére jártam, az talán csak a többi szereplő játékának volt köszönhető..
Végül is tetszett.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.26. 13:28:05