1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    " nem sikerült értelmezned amit írtam.. fuss neki még egyszer. "
    Oké, akkor nekifutok

"Elég bosszantó, mikor magyarul írják a címeket egyesek.."
    És ha én olasz lennék, vagy francia? Akkor is csak angolul írhatnék ide?
    Csak a te kedvedért pár infó tőlem is a témáról, amiről "fingom sincs":
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    először is, ha kutakodom egy téma iránt, azt semmiképpen nem egy helyről teszem, hanem átnyálazok egyéb infókat is, és ha továbbra sem vagyok biztos a dolgomban, akkor felkeresek az adott témát illetően egy szaktekintélyt (mondjuk profot, vagy doktort) aki tanulta a témát, tehát hihetek neki.

másodszor... a wiki "tényeit" amit még akár te is korrigálhatsz, ha alá tudod támasztani egy forrással, én nem tekinteném példaértékűnek.

harmadszor pedig az az általad idézett anyag sem épp friss már.
    ha reálisabb számadatokat akarnék írni, mostanra már az angol nyelv lexikális szókincse (hála a szlengeknek is) eléri a közel 1 milliót...
    de vele együtt a magyar is fejlődik és megújul folyamatosan (mint minden egyéb nyelv) és mostanra a lexális szókincse már 19 millió felett jár...
    Hiteles forrásnak pedig nyugodtan tekintheted például a BME Szociológia és Kommunikáció Tanszék - Médiaoktatási és Kutatóközpontját is akár, akik ezzel a témával is foglalkoznak..

Részemről okés, ejthetjük a témát. Kösz mindent.
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.22. 12:12:37