[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kubo és a varázshúrok
Látványos, jópofa mese, ami kicsit más, mint a megszokott, de mégis ismerősnek hat. Nekem egyébként jobban bejött, mint a Zootopia, bár tudom úgyis az fogja az Oscart kapni. Ebben a mesében talán kevesebb volt a klisé, és volt 1-2 olyan jelenet, aminél azt mondtam, hogy lehet ez egy kicsit erős is kisgyerekeknek. Összességében jól szórakoztam. 7/10
Éjszakai ragadozók
Helyenként vontatott, ám érdekes, több szálon futó sztorit mutat be a film. Jake Gyllenhaal egyik kedvenc színészem, itt is hozza a kötelezőt, és igazából Amy Adams sem rossz, bár ennél a szerepnél szerintem nem kellett megerőltetnie magát. A végkifejlet kicsit kiszámítható, de amúgy egy abszolút korrekt thriller. 7/10
Körök
Hát nem sok reményt fűztem a filmhez azok alapján, amit hallottam róla, de olyan ritkán van horror a mozikban, hogy minden lehetőségre lecsapok. Nulla elvárással egész fogyasztható volt a film, volt 1-2 hatásos jelenete, de megijedni igazán csak egyszer ijedtem meg, és azt sem Samara miatt, hanem mert a képembe toltak egy ugató kutyát. A 2 főszereplő felettébb bárgyú, elég gyenge volt a teljesítményük. Ami még kicsit olcsó húzás, az az, hogy 1-2 jelenetet egy az egyben a 2002-es első részből másoltak, de tényleg. Kamera állás, minden! Ennyire nincs már fantázia ebben a franchise-ban, bár csak az eredetit, és ezt a részt láttam. Volt néhány lyuk a sztoriban, nem is értettem ezt a belemagyarázást, hogy akkor új film van a filmben. Miért? Hogyan? Ezt miért nem láttuk eddig? Egy halom kérdést vet fel, és semmit sem válaszol meg. Ami viszont tetszett, hogy Samara háttérsztoriját némileg bővíti, ami azért hiányzott a 2002-es felvonásból. Egyszer nézhető, ha nagyon horrort akartok látni moziban, akkor éppenséggel bevállalható. 5/10