Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Eddie Redmayne szerintem élete LEGBORZALMASABB színészi alakítását nyújtotta ebben a filmben.
Amilyen jó volt a Mindenség Elméletében, meg a Dán Lányban stb. annyira rossz volt itt.
A színészi repertoárja kimerült a következő két dologban...
A film 90%-ban álmatag belőtt, fejjel beszélgetett halk susogó hangon, amit néha megszakított 1-1 idegbeteg felüvöltéssel.
Pedig jó színész, de most vagy ennyire letojta a szerepét, vagy a Wachowski nővérkék adták neki az instrukciókat, hogy így kell jól "játszania"...
Nem volt ez rossz. Látványos volt, de a színészi játék hanyagolható.
Egy délutáni mozinak jó.
7/10
Ha túl teszi magát az ember a kötelező hülyeségeken (főleg a katonákon.. te jó ég..
Jó időtöltés volt, talán ha kicsit kevesebb az akció és több a nosztalgia még jobb is lehetett volna, de így is megér egy megnézést.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Két hiba is van az aláhúzott szóban... majd valaki javítsa már... olyan igénytelen egy hibás kiírás egy topik felett.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Én nagyon bírom Keanut, de ez nagyon fos volt. Persze, mint színész nem egy nagy durranás, de szeretem a filmjeit, mert általában jól választ szerepeket. Olyan karaktereket, akiket a képességeihez mérten jól el tud játszani. És mint ember nagyon szimpatikus. De ez gyenge próbálkozás volt. Gondolom szerette volna kipróbálni magát valami negatív szerepben és még csak nem is ez a baj. A történet túl egy síkú és unalmas ahhoz, hogy lekösse a nézőt. Amit ki lehet emelni és látszik is rajta a törődés, azok a bunyók. Jól koreografált verekedések hozzá értő emberekkel. De ennyi... Azért nem csoda, hogy nem adtak filmet a kezébe azóta.
3/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez sem volt rossz film,simán jó szerintem.Krampusz többet is mutathatták volna,elég jól nézet ki a pofája :D
Idióta film volt,de a jó értelemben.Volt pár rész ahol szakadtam a röhögéstől.
Szerk.: ez adja ugyanis a soundtrack nagy részét .
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.18. 14:29:11
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(2016.03.17) (86 perc, japán)
A felütés valami 1 bites horror sejtet, hogy aztán átváltson valami őrületesen anime film- vagy sorozat trashbe, és egyszerűen nem tudtam másként végignézni. Az egész ordít egy animált feldolgozásért.
Az érdekes nevű, nyurga Reina Triendl pedig bármit kérhetne tőlem. Még így is, hogy vén fütyi vagyok hozzá képest.
Meg kell vallani, a CGI-vel "japánosan" bántak - kicsit oda is figyeltek, meg nem is (mintha direkt csinálták volna sajtosra, és persze nem dollár milliókból) -, nem sajnálták a (nem izzadságszagú) fanservice-re sem az energiát (ehhez az AKB48-tagok*** asszisztálása maga volt a csúcs), és amit vézna, majdnem-flat chest Reina hozzátett ehhez az arcával... nem kérdés, hogy ő vitte a hátán a cuccot.
Bárkinek, de jó szívvel leginkább animéseknek, és gémereknek ajánlom. Ők biztosan fognak értékelni benne dolgokat.
Imádtam a végét és a vége dalt.
//*** - Reina Triendl: http://reina-triendl.jp/
//*** - Mariko Shinoda (AKB48): https://mariko.fanmo.jp/
//*** - Erina Mano: http://www.just-pro.jp/talent/actor-talent-model/mano_erina/
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.18. 12:07:34
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.03.18. 09:48:10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha valami meglep, hogy CGI es nem igazi azzal szerintem nincs baj. Inkabb annak kene orulni, hogy egyre jobb a CGI. Ha nem tetszik a CGI akkor nezzel magyar akcio filmeket
És ha csak nem egy magas költségvetéssel készült filmről beszélün akkor bizony ez meg fog látszódni.
Nem hiába sokkal realisztikusabb kinézete lett az utolsó SW filmnek is amit makettokkal és valós robbanásokkal vettek fel mint a 007es filmben is.
Amikor 2001ben a spirit within alkotást láttam akkor ámultam a dolgokon ,de 15 év alatt vannak részek amik nem fejlődtek ennyi idő elteltével arra gondoltam már tényleg észrevehetetlen lesz ,de még várat ez magára.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ben-Hur (1925 film), an MGM silent film adaptation starring Ramon Novarro
Ben-Hur (1959 film), an MGM sound film adaptation starring Charlton Heston; it won eleven Academy Awards
Ben Hur (2003 film), an animated direct-to-video film adaptation featuring the voice of Charlton Heston
Ben Hur (miniseries), a television miniseries that aired in 2010
Ben-Hur (2016 film), directed by Timur Bekmambetov starring Jack Huston
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
7/10
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.03.16. 16:50:35
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Másrészről marketing. Egy népszerű színésszel mindig könnyebb eladni bármit.:D
Ki kell fejtenem?
Animációs filmet is megnézel, ott is pótolva van minden, a hangon kívül. Még sem panaszkodsz, hogy miért nem igazi színészekkel van eljátszva.
Nem is. Csak egyre hiteltelenebbé válnak.
Ez olyan jelenség, mint ez:
Egyszerűen és lassan már semmi sem tűnik hihetőnek, ami "különleges" kép vagy film.
Film esetében meg a színészi játék tűnik majd el, mert SZINTE bármit (!) lehet pótolni, utólag.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez egy másféle holokauszt film. Arcba köp a sokk, aztán még adagolja a további 100 percen keresztül.
I met God. She's black
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem értem miért zavar bárkit is, hogy használják a technika adta lehetőségeket. Jó film, ami jól használta ki a lehetőségeit...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.03.16. 13:39:13
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Eleg hosszu volt. Kicsit, tul hosszu ha majdnem ejfelkor all neki az ember :(
Voltak benne jo jelenetek, Tarantinos mozzanatok. Neha jot vigyorogtam de amugy megegyszer en meg nem neznem ezt a filmet. Egyszer nezos-nyugodtan kihagyhatos.
6/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
1-2 látványosabb jelenet volt, amúgy meg szerintem halál unalmas volt a film.
5/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Kurva jó volt... még izgulni is lehet rajta amit nem nagyon éreztem az utóbbi SW filmeknél. Egyébként meg a látvány felér akármelyik SW filmben látottal. Sajna a pénz és a lehetőségek hiánya a játékidőn látszik meg egyedül, viszont minden másban profi.
8/10
De szép bauxit, honnan van?
Diesel kiélte D&D-s fantáziáját. De tehette volna úgy, hogy ez a film közben nekünk is készül. Mert ez így nagyon gyenge lett. Véleményem szerint ha nincs a halhatatlanság meg az egész jelenkor, hanem klasszikus középkori kaland, akkor simán jobb lett volna. Ha ott ér véget, ahol elkezdődik. Az sem kevésbé klisés, de abban több potenciált látok. Kiszámítható volt a sztori és karakterei. Felesleges volt ezt kiadni. Megcsinálja és utána otthon a vetítőjében élvezkedik rá. Neki is jó, meg nekünk is...
4/10
" A film egy olyan jövőbeli Amerikában játszódik, ahol betiltották az olvasást, és égetik a könyveket. A Fahrenheit 451-ben ábrázolt társadalom kártékony hatásúnak találja az irodalmat; információt csak televíziós műsorokból és képregényekből lehet szerezni, melyeket erőteljesen meghamisítottak és cenzúra alá vetettek."
Ahhoz képest, hogy 50 éves film, nekem nagyon tetszett. Nem volt unalmas vagy lassú. Jók voltak a színészek és a jelmezek is.
9/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑