[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ananász expressz (2008)
Ezt a filmet egy fiatal kollégám ajánlotta. Ő háromszor is megnézte már eddig..
Elolvasná a véleményemet róla. Hát rajtam ne múljon
Kezdek aggódni a jövő miatt. Ez a film totálisan az a film, amit alapesetben senkinek sem kellene megnéznie.
Gyengébb idegzetűeknek semmiképpen sem, még akkor sem ha ez csak egy vígjáték egyébként.
Emberek verik szét egymás fejét, mások szétlövik egymást, néhányan szét is robbannak és akad egy ipse, akit szándékosan gázolnak halálra.
Persze láttunk már ilyesmi eseményeket akciófilmekben, de ez nem egészen az. Még szinte nézhető film is lenne, ha nem káromkodták volna végig az egészet. Ja, és persze ha nem füveztek volna benne mondjuk az elején....meg közben végig is úgy általában.
Láttam már hasonló próbálkozást régebben ami nagyon tetszett. (abból részlet a spoiler alatt)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha már drogos-tökös-fegyveres akcióvígjáték, akkor már inkább ez a P.E.G.
Ez az én véleményem,de ettől függetlenül az Ananász expressz persze még tetszhet másoknak.
Másképpen kellett volna csak néznem az is lehet. Betépve, káromkodva és vagy 20 évvel fiatalabban talán
Sajnos jelenleg viszont csak egy kis csoki likőr van a kamrában, és az is elég pocsék. Így inkább nézek egy másik filmet.
Bocsi Tomi.