Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összecsapottnak éreztem. A divergent jobb volt, ez most lapos.
6/10
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Úgy csinálták meg, hogy senki ne is várjon következő részt. De vége van, és azért összességéb jó volt. Egyszer mindenképp végig lehet nézni a szériát. Emlékeim szerint talán a masodik volt a legjobb resz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Egyértelmű, hogy ketté kellett szedni a könyvet, mert nagyon sűrű 1 filmben sokkal rosszabb lett volna, de ez sem volt egy húdekurvajó megoldás😊
I met God. She's black
Rohadt mérges vagyok. Ez akár egy jó film is lehetett volna. A két befejező részekben olyan jelenetek voltak, olyan sötét, olyan megindító képsorok.. a 12. kerületben történtek elmesélése, a gát felrobbantására vagy a menekültekkel történt dolgok.. hogy milyen eszközöket képesek egyesek bevetni a hatalom megszerzése érdekében... vagy hogy milyen trauma túlélni és együtt élni egy ilyen múlttal és annak következményeivel
de (számomra) annyira rossz tálalásba sikerült ezt előadni (kivéve a direkt jeleneteket), hogy csak egy kihagyott ziccert látok ebben az egészben. Gondolom ízlések és pofonok, mivel a mélyén komoly gondolatok vannak, így szerintem mindenki próbálkozzon be vele, hátha valakinek átjön. Viszont a könyvre kíváncsi lettem, hátha.. (szigorúan az utolsó részre, az első két rész ha olyan mint a film, az csak egy alibi felvezetés)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Másodszor:
<2001>2001> - (imdb) - "Yeopgijeogin geunyeo" (My Sassy Girl) - 9/10
(2016.03.13) (123 perc, dél-koreai)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Újjabb idétlen kézikamerás horror. Egy túrázó csapatról szól, akiknek nézeteltérése támad néhány sivatagi vérdisznóval valahol Új Mexikó környékén. Erre leszállnak a kvadokról és elkezdenek gyalog menekülni a fair-play jegyében.
Sajnos zavaró volt a stílus. Nem elég hogy a mobillal felvett horrorokban mindig rángatják a kamerát, még rápakoltak valami mesterséges képzajt is, meg interferenciát hogy hihetőbb legyen ez a szar. A hátránya hogy így még annyit sem lehet látni a történésekből mint egyébként lehetne. Amúgy mikor néztem csak 2 óra szabadidő volt, az meg egy filmre elég... ez volt fenn a gépen meg az Éhezők viadala uccsó része.
Gyakorlatilag olyan mintha választhatnék a kötél meg a golyó között. <#idiota>#idiota>
3/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Hunger Games Catching Fire 2: 9/10
Hunger Games Mockingjay 1: 4/10
Hunger Games Mockingjay 2: 6/10
A végére több eksönt vártam és a csapdák se voltak valami kreatívak
Az utóbbi idők nagy meglepetése nálam.
Női harcosok klubja csak nem humorral hanem kőkemény thriller, sok vérrel.
Hatásos, véres, dramatikus, és hiteles. Színészi játék: Zoé Bell kifejezetten jó, Bruce Thomas figurája is, ami viszont felbasz: Rebecca Marshall alakította őrült Phoebe kissé eltúlzott, Doug Jones (Joseph) is idegesítően deviáns.
A vége nem tetszett, viszont az egész film üt.
B kategória ez, de abban csillagos 5-ös.
Nálam 8/10
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem nagy eresztés. Pedig szerintem többet is kilehetett volna hozni ebből.
6/10
Hunger games sorozat
Most néztem meg az utolsó részt. Számomra abszolút romló tendenciát mutat a sorozat.
Első részt nagyon élveztem aztán úgy lett egyre gagyibb ahogy jöttek az új részek.
Átlag 7 pontot adok az egészre.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Stephen Chow még mindig tudja, hogy kell szórakoztató filmet csinálni. Lehet nem állnak rendelkezésére a legjobb effektek, de azért kihozza a legtöbbet belőlük. Ahogy mindig, most is sokat lehet nevetni a filmen, mert van min. Egytől egyig érdekes szereplőkkel van megtömve a film. Érdekes, hogy a főszereplő, akinek igazából a film vége után van fontos szerepe, nem csinál szinte semmit. Folyton ott van a balhékban, de hozzá tenni nem nagyon tud. Viszont ettől még nem lesz rossz a film, mert akik körül veszik kárpótolnak, és alapvetően erős jellem. A pofonok földjéhez képest itt nem voltak olyan látványos és jó harcok, de azért megütik bőven a szintet.
Bár a The mermaid nem vígjáték, de azért kíváncsian várom, hogy az milyen.
7/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
//Arra szerettem volna utalni, hogy a 75 (de ezek szerint sokkal "fiatalabb"😉 éves univerzumban azért is lehetnek következetlenségek, mert nem egy (1) ember írta az elejétől. Sőt, az sem zárta volna ki - hiszen, egy 90-100 éves emberke szellemi kapacitása is megkérdőjelezhető a végére...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.13. 10:27:52
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Úgy tűnik, mégis van. <#vigyor5>#vigyor5>
Majd lesz amikor fel tudja emelni?? 😄DD
Te most viccelsz? 😄 Az ipse kvázi Nemecsek Ernőként jelentkezett a hadseregbe, és annyira erős jellem hogy még úgy is szolgálni akarta a hazáját hogy semmilyen fizikai kvalitása nem volt meg hozzá csak a nagy szíve... ezután lezúzta a Hdyrát, végrehajtott egy csomó hőstettet, megmentette a fél világot, sőt gondolkodás nélkül feláldozná bármikor az életét és "majd lesz amikor fel tudja emelni?? 😄DD
Hát basszus... kurva jó 😄DDD
Tudod, amikor pár neves fizikus és kémikus összejött tudományos alapot próbálva találni a Mjölnir működésére, úgy fogva fel a dolgot hogy hogyan működne a Mjölnir ha valóban létezne, arra a következtetésre jutottak hogy szenszor alapján épít profilt és ad a használatra engedélyt. Idézek az erről írt cikkből:
"Tony Stark arra gyanakszik, hogy valamiféle bioszenzor van a kalapácsban, amivel azonosítja a gazdáját. Ez logikus is, csak éppen nem egy egyszerű ujjlenyomat-olvasóról van szó, hanem a mi technológiánkon túlmutató asgardi szenzorról, ami komplex biológiai-pszichológiai profilt épít érintés alapján, és így dönti el, hogy az adott személy érdemesnek bizonyul-e a fegyver viselésére. Ezért tudja Amerika kapitány egy picit megmozdítani a trailerben a kalapácsot - Rogers kapitány valószínűleg jó eredményt mutat az asgardi Thor-személyiségteszten, de a kalapács operációs rendszere aztán mégis letiltja a hozzáférést. Odinnak pedig nyilvánvaló módon adminisztrátor joga van a Mjölnir szoftveréhez, ha az simán elfogadja a szóbeli utasítását (az ehhez szükséges beszédfelismerő és hangazonosító rendszerek nem is annyira bonyolultak, valószínűleg már az emberi technológia is tart ott, hogy egy ilyet megoldjon), amikor elveszi a fia jogosultságát a kalapács felemeléséhez."
Nekem úgy tűnik hogy itt nagyon is jogokról van szó... ennek az egésznek pedig a lényege hogy a képregény írójának, Mark Waidnek annyira megtetszett ez a gondolatmenet amit eredetileg az amerikai kémikusok szövetségének tanulmánykötetében olvasott, hogy beleírta a történetbe... és része is a The Indestructible Hulk 8 óta. Erről ennyit.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Nem szuletesedkor kapod a meltosagot. Tetteid altall kapod a meltosagod. Majd lesz mikor fel tudja emelni, ha eddig nem is sikerult neki.
Felejtsd mar el ezt a "jog"ot. nem jogossagrol van szo amit veszel vagy adnak. Nincs kizarolagossag se.
De ha megfigyeled elég komplex már az élőszereplős Marvel világ is: külön filmek Thornak, Vasembernek, Amerika Kapitánynak, Pókembernek (mivel már ő is része lett) Hulknak stb... és akkor még ott a teljes Avengers sorozat ahol együtt szerepel az egész bagázs. Ennyi filmnél elég játékidő jutna koherensebben is felépíteni egy sztorit.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
legalábbis nekem az jött le a filmből hogy amíg Thornál a jog, addig más nem használhatja, csak ha Thor lemond a jogról illetve méltatlanná válik ahogy az első részben is. Az elméleted szerint akkor Amerika Kapitánynak fel kellett volna tudnia emelni mert kétségtelenül ő is méltó lenne rá, de nem tudta... kvázi amíg valaki birtokolja a jogot addig kizárólagos, de elméletileg nem az hisz többen is méltónak bitzonyulhatnak rá, de csak miután a fegyver gazdátlanná válik.
6/10
elmegy, tájak szépek, kissé bárgyú, gyerekeket agyonverni.
Jurassic Park 2 (Lost World)
6/10
kb ugyanolyan mint az első, kevesebb idegesítő szereplővel, amúgy a ritmusa kb hasonló. Kevésbé változatosak a tájak, a városi rész meg King Kong kb. Kicsit több humor.
De igazából itt nemcsak Parkerről van szó hanem ugye minden hősről aki a regisztrációs törvény mellett áll... mindegyikre lesz valami hihető motiváció miért fedik fel magukat? Na mindegy, kollektíve csak annyi hogy az ügy mellé állnak mert így érzik helyesnek... a logikus történetvezetés járdájába úgyis mindig kevés cement került abból a bizonyos Marveles betonkeverőből... (lásd: Vision felkapja Thor kalapácsát mint valami fitnesz-termi súlyzót egyetlen huszáros mozdulattal szarva torkon a Mjölnir egész mítoszát).
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2016.03.12. 15:48:06
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pilóta kiugrása is elég hülyeségnek tartottam, azért van katapult a gépben,hogy kilője a pilótát,nem azért,hogy kicsatolva saját erőből kiugorjon.
Ennél a megbeszélléseknél azért több lehetett a valóságban. Egy kicsit jobban beleáshatták volna magukat a leirásokba még talán egy jobb film is kerekedett volna belőle
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
edit: ja, LasDen már leírta. Bocs 😊
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.03.11. 20:57:44
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
És pont Pókember segít a regisztrációs törvény mellett álló Starknak?? Ő akinek különálló a szuperhős énje az emberitől? Ennyire le akar lepleződni? Egyszerűen el van k*rva a karakterek motivációja.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick