[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hiper KOCKA #95465 Legendás állatok és megfigyelésük 2016
Jó látni, hogy Eddie Redmayne itt nem volt olyan ripacskodó mint a Jupiter felemelkedésében... ez mindenképp plusz pont, viszont továbbra sem értem, miért vágott olyan arckifejezést mint aki egy traktort akar kiszarni... ráadásul egész film alatt. És persze hogy legyen egy igazodási pont a Harry Potter filmekhez a kötelező főgeci itt sem hiányozhatott, muszáj volt belepakolni a sztoriba egy nagyon sötét, és nagyon kétes szándékú proletárt, mert enélkül ugye nem lehetne teljes a történet.
Csak egy orrnélküli skinhead helyett most Flasht választották ki erre a szerepre, és bár nincs túl sok gondom a sráccal, de szerintem megállt volna ez a sztori kötelező főgonosz nélkül is. Legalábbis sikerült kellőképp lebutított állapotba pozicionálni a laterális-frontális cortexemet, így jól elvoltam a film eleji vicces üldözgetős akcióval, mikor a kis kacsacsőrű erszényes pocok kiszökött a rozoga bőröndből, és a Viszkist megszégyenítő bravúrral lopkodta végig a fél várost.
Kellőképpen eltalált állatka volt, annyira hogy nekem is kéne egy ilyen... természetesen mindenkinek mutogatnám, és menőznék vele ahol csak lehet... úgyhogy én őszintén megelégedtem volna egy viccesebb és könnyedebb hangvételű filmmel is, ahol a humor a fő motívum és jobban kibontják az állatos szálat... mondjuk ha több vicces, érdekes állati karaktert tettek volna bele, akkor számomra jobban feküdt volna ez a film.
Úgyis egy többrészes széria első része volt ez, nem kellett volna még komolyra venni a figurát, tényleg beáldozhatták volna ezt az első részt a humornak és a vicces szituációknak.
Kowalski karakterét is fontosnak tartanám kiemelni, mivel vele összefüggésben történt a legtöbb vicces szitu... jó választás volt a karakter, és Dan Fogler is a szerepre.
De leginkább a kacsacsőrű furkász vitte a prímet nálam, hajlandó lennék egy külön filmet megnézni csak róla, mert olyan vicces volt. Ahogyan megpróbálta megszívatni Salmandert a kirakatban, az epic. Egyetlen hátránya hogy ellop mindent ami fénylik, úgyhogy aki haragszik a csajára, ezt a kis dögöt vegye neki a szülinapjára, mert tuti kiszedi belőle a fülbevalóit miközben alszik.
7/10