1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Anya lánya unokája 2007.

A film már önmagában is érdekes, mert komédia is de dráma is egyben.
    Én egy kissé elfogult vagyok ezzel a sztorival kapcsolatban, mert egy közeli ismerősöm is hasonló szituba került, mint az unoka.
    Engem mindig mélyen megdöbbent és elszomorít amikor hasonló esetekről szerzek tudomást.
    Nem tudok és nem is akarok belelátni az olyan lelkileg beteg ember elméjébe, akinek a fejében megfordul, hogy egy gyerek jövőbeni érzelmi életét szándékosan tönkre vágja. Én csak azt tudom, mit tennék egy ilyen emberrel egy félreeső kietlen helyen.
    Soha többé nem tenne hasonló dolgokat azt garantálom, anélkül, hogy egy ujjal is hozzáérnék
    De térjünk inkább vissza a filmhez..

A három "grácia" tökéletes választás volt a szerepre
    Felicity Kendall Huffman mint anya: szerintem elég csak a Született feleségeket említenem. Már ott is minden anyuka leg-anyukábbika volt.

Lindsay Dee Lohan mint lázadó tinédzser: elég csak az igazi életére vetni egy pillantást: drogok, pia, letartóztatás.
    Ugyan ki is lehetne nála alkalmasabb erre a lázadó szerepre?

Lady Jayne Seymour Fonda mint nagymami: Ki lehetne hitelesebb nagyi egy igazi nagyinál, aki mellesleg Oscar díjas színésznő is?

Persze lehet jelezni, hogy "de csak 5,9-et kapott az IMDb-n"
    És? Minden film szubjektív, nyilván nem fog mindenkinek tetszeni.
    Amúgy meg lehet tojni mások negatív véleményére.
    A film szerintem elég hiteles ahhoz, hogy nekem tetsszen.
    És ott a pont.
    10/10.

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.30. 18:43:52