[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Passengers
Az alapötlet nem rossz. A kivitelezés már annál inkább hiányos, félre siklott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit lassan indul. Az egyes részek hossza szerintem nem volt jó egymáshoz képest. Illetve nem volt eléggé sokkoló. Emlékszem még A számkivetettnél mikor először láttam, hogy hogy "sokkolt" amikor egyszer csak kiírták, hogy 3 év múlva. Vagy az Interstellarban amikor 20 perccel töltöttek csak többet az első bolygón közben a Földön már felnőtt a kamaszodó lánya. Ebben a filmben nem volt elég sokkolóra megcsinálva, hogy eltelt 1 év magányosan. És így nehéz volt beleélni magát a faszi helyzetébe. Minden képen erőteljesebben ki kellett volna hangsúlyozni az idő múlását szerintem.
A vége pedig nagyon kiszámítható volt. Még a csávó ki sem tette a lábát a zsilipen már biztos voltam, hogy a vége az lesz, hogy a csajszi fogja visszahúzni az elszakadt kábellel. Nagyon kiszámítható volt.
És sajnos kihagytak egy magas labdát a készítők, ami ugyan nagyon sokat nem tett volna filmhez, de azért érdekes lett volna. Én úgy fejeztem volna be a filmet, hogy a felébredőket a gyerekeik várják.
Sajnos a filmzene is gyengus volt. (legalább is mondjuk az Interstellarhoz képest). Látvány azért szép volt.
Egyszer mindenképpen megnézhető, de ennyi.
6/10