1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Hűha, megváltoztattak pár elemet a háttérben...mekkora átverés
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..nem láttam ezt a filmet (sem még), de nem hinném, hogy ennyi miatt sokat vesztene az értékéből.
    Nyilván egy Vasembert vagy egy Transformers-t sem lehetne CGI nélkül annyira élvezetessé tenni, mint amilyenek lettek.
    Pedig ott aztán túlteng a CGI rendesen
    Hátrány alatt nem azt értettem, hogy valami nem szerethető, ha nem valóságos, csak vannak kétségeim ha tudom.
    Tegyük fel, egy nap összefutnánk valahol te és én. Ha nem tudom ki vagy, a szokásos bizalommal kezdünk kommunikálni, ahogy bárki más idegennel is...
    De amint közlöd velem, hogy Tikal vagy az SG-ről, máris hátrányba kerültél nálam
    Vágod miért? Nem vágod? Na látod

Star Trek (2009)

Sosem érdekelt a közel 700 részes (vagy több) sci-fi sorozat annak ellenére, hogy könyvben olvasni nagyon szerettem a műfajt.
    Aztán úgy adódott, hogy valamiért mégiscsak rám talált a sorozat első moziváltozata..

Majd mindjárt kapom a fejemre olvasást, hogy a film szinte végig tele volt CGI-vel
    Ja, tudom. Ennek ellenére tetszett látványvilágában is. Kicsiny unalmas, jelenlegi földi létem során erősen kétlem, hogy valaha is eljutok majd egyéb bolygókra (pláne nem messzi galaxisokba) de amikor ehhez hasonló történetekkel találkozom, akár könyvben, akár filmen, azért beférkőzik a gondolat a tudatomba, hogy vajon milyen lehet arrafelé...

Egy kicsit elszomorít, hogy a legtöbb sci-fiben állandóan harcolni kell valami gonosszal, vagy fő gonosszal, de gondolom ilyen az emberi természet. Állandóan harcolni, győzni és uralkodni vágyunk...
    Már aki. Szerencsére különbözőek vagyunk, és nem kell mindent egyformán látnunk.