1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Félreértettél, vagy pedig én voltam félreérthető. Feleslegesen támadsz a CGI miatt, mert..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..az én eddigi tapasztalataim szerint (ami sokkal kevesebb a látott filmek terén mint itt sokaknak) az egyik leglenyűgözőbb alkotás a Gyuszi által is említett 2015-ös legjobb blockbuster ami mint olvasható SIXX írásában is a két stílus megfelelő ötvözete

Tehát szerintem van létjogosultsága a filmekben a CGI-nek, de ettől függetlenül nagy átlagban még én szerethetem jobban a CGI nélkül készülteket is, mint ahogy szerethetek jobban egy túrós buktát is a lekvárosnál.
    Ez nem jelenti azt, hogy a lekvárost nem szeretem. Csak kevésbé, mint a másikat.

És akkor vissza a témához..

7 élet.

Na ennek a megtekintése előtt aztán mindenre gondoltam a reinkarnációtól a Brad Pitt féle Hetedik adaptációjáig

Az ipse lelkileg nem tudott feldolgozni egy balesetet és emiatt magát teszi felelőssé. Szerinte 7 ember halálát ő okozta, ezért úgy gondolja, 7 másikon kell segítenie. Ez még érthető is valamilyen szinten, ha lelkiismeret furdalása van valakinek.
    Na de az a módszer amit ehhez a segítséghez választott, már enyhén szólva is őrültség
    Én az élet végső célját szintén mások életének jobbá tevésében látom (önzetlenül) ,de azért mindennek van határa.
    Ezt a határt nálam Will Smith most itt súlyosan túllépte.
    Ha más ötletesebb módszereket eszelt volna ki, sokkal jobban tudnám díjazni ezt a filmjét is..

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.22. 06:16:46