[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ben-Hur (2016)
Nem volt olyan borzalmas, mint azt vártam. Már látványra (kosztümök, helyszínek stb.) is sokkal jobb volt, mint azt előzetesen gondoltam. De ettől függetlenül gyenge film. Annyira rosszul nem indul, de gyorsan a mélybe süllyed, ahonnan már ki sem kászálódik. Nincs 3+ órás, de a végére azért úgy érzed mégis...
5/10
Hurok
Ez egyértelműen egy jó film. Okos, jó karakterekkel és jó színészekkel van megtámogatva. Persze a hurokba, ha egy kicsit utána gondol az ember, akkor bele lehet kötni, de ezeket jól maszkolta a film, így nézés közben ezek nem tűnnek fel. Anger Zsolt meg nehogy ne tudjon majd szabadulni ettől a rossz fiú szereptől. Jól áll neki meg jól csinálja, de azért máshoz is ért. A legvége egy kicsit elcsépelt volt, legalábbis én annak éreztem, de valamennyire működött. Amúgy az egész film a Lé meg a Lolára emlékeztetett ezzel a mentsük meg a szerelmünket vonallal. Meg persze a csavar az idővel (bár ott nem így volt)...
7/10