[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem nagy ügy.
Ez az egyik portál szerint zenés dráma, egy másik szerint pedig egy francia-belga-spanyol vígjáték..
Franc tudja melyik, mert a dvd borítón meg csupán ennyi szerepel: " a lakótársat keresünk főszereplésével"..
Van francia és magyar szinkron dolby digitalba, és magyar felirat is ha kell..
Ennyi infó után csak megnéztem már
Zene kipipálva, van playback is, meg élő koncertféleség is (nem is akármilyen hangulata van).
Dráma? Mondjuk..részben...kis részben. Vígjáték? Másodrészben.
Hirtelen két vicces jelenet ugrik be amin felnevettem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a csajszi seggére rácsap a papi a kocsmában, aki válaszként a bókért lefejeli az öreget
A másik, amikor lekislányozzák a meleg századost, amire válaszként leteszi az asztalra a szolgálati stukkert, leveszi az zubbonyát,
és kioszt két gyomrost a mellette összeverekedő párnak majd azt feleli:
"Lehet, hogy buzi vagyok, de kislány az biztosan nem!" - ekkor már az asszony is felkacagott mellettem..
Szerintem ez inkább egy jó kis kalandfilm (ha figyelembe vesszük amire készülnek, bár végül nem úgy sül el ahogyan kellene)
némi humorral, igen kellemes, hangulatos zenékkel elegyítve nyújt 102 perc kikapcsolódást.
Vissza hozzád.
Vérbeli romantikus dráma, a jobbik fajtából.
Érdekesen indul, ahogy a főszereplő rá próbál világítani arra, hogy az ember életében csak egy igaz szerelem van.
Csak egy, ami örök és kitörölhetetlen. Egy kicsit összezavaró ugyan, hogy hol a sorsról (ami elkerülhetetlen),
hol meg az egyéni döntésről (amit mi szabunk ki az életünkre) beszél, de ha erre nem figyelünk oda, egészen torokszorító is lehet.
Van benne egy meglepő jelenet, amire nem számítottam. Meghal valaki, akire nem is gondol a néző (sem az elkövető).
Ezen úgy meglepődtem, hogy végignéztem a filmet
A vége viszont annyira egyértelmű lett, hogy aki nem jön rá. hogy ki adja a tudodmit a tudodkinek
az..
..az nem jön rá, hát istenem
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.12.30. 16:45:18