[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet
Nem is tudom mit mondjak. A jó az talán erős lenne rá, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy oké volt. Nem tettem le a hajam tőle, de nem is akartam belehalni az unalomba. Voltak elég gyenge és unalmas részek, amiken át kellett verekedni magam. Arról nem is beszélve, hogy szerintem a felvezetés a kérdéses akcióig túlzóan hosszú. Ettől függetlenül azért megvannak a maga felemelő és látványos jelenetei. Főleg maga a nagy akció mentette meg nálam a filmet, ami kivitelezésében és utóhatásait tekintve is megsüvegelendő. Mikor Vader először megjelent, akkor tudatosult bennem, hogy Hollósi György meghalt, nem lehet Vader magyar hangja. Úgyhogy helyette Horányi "Charles Xavier" Lászlót kaptuk, aki szintén egy nagyszerű színész, de sajnos nem ugyanaz. És most lehet jönni az eredeti hanggal, de nem érdekel. Én nem Jones-on nöttem fel. Vader mellett voltak egyéb visszatérő alakok, akiket jó volt újra látni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tarkin savage as fuck...
6-6,5/10