Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehat akiben megvan ez a dolog, az hasznalja tudatalatt is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Baromi gyenge volt sőt, simán az SW filmek leggyengébb komponálása ami ebben a filmben megy. Ritkán felcsendülnek az ismerős dallamok,ezt leszámítva egy nulla. Egy emlékezetes zenei részletet sem tudnék mondani az egészből és rengeteg jelenet emiatt jókorát vesztett a súlyából. A film csúcspontja is sajnos.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ez a régi trilógiában is így volt ahol még midiklorofágok sem voltak, és az új trilógiában is arra lehetett következtetni hogy képzés után és tudatosan működött náluk a dolog.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
hát ez egy nagy nudli volt. ez egy tévé film egyik rosszabb része. egy súlytalan nagy semmi.
az ami az sw (eredetiség, hangulat, lélek, ötletesség) azokból SEMMI nem volt ebben a filmben.
kylo karaktere volt egyedül amiben valamiféle eredetiség volt. a fekete csávó se volt rossz, de ez így édeskevés.
gyanítom hogy ez az egész tudatosan van súlytalanra véve, legagyisítva, üzlet... ez kell a népnek...
arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag ez lenullázza az eddig sw részeket. luke meg dart vader, elhozzák az egyensúlyt meg minden, aha persze. mintha mi sem történt volna, ebben a részben folytatódik minden UGYANÚGY mint addig. és ahogy olvasom, ezt a világ sw rajongói szépen be is szopták.
röhelyes...
Márcsak akkor is ha otthon kiesik a kezéből a lekváros kenyér és utána kapva már a levegöben megáll, stb, hosszan lehetne sorolni a példákat de ha valakiben megvan ez a képesség akkor arról biztos tudna.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Illetve még baromira remélem amit sokan rebesgetnek, hogy Finn NEM lesz Jedi. Ordító baromságnak tartottam a trailerek és poszter alapján alapból is hogy rohamosztagosból Jedi legyen és nem vette észre, nem érezte senki..."
Palpatine szenátor is rendszeresen kommunikált a Jedikkel és kapcsolatot tartott velük, mégsem vette észre a sok Jedi mester hogy ő egy Sith nagyúr... egyszerű a magyarázat: mert nem használt erőt. Mármint erő erőt. : -)
Finnnek sem kell használni rohamosztagosként az erőt, mert ahhoz hogy a lézerfegyverrel lőjön, meg szaladgáljon, esetleg bunyózzon az testi erőből is megy... tehát nem a minden elevent átható energiamezőből merít amit más erőhasználók is megérezhetnének.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egyébként
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.21. 19:10:56
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Eleve a galaxis hatalmas de ezek persze csak teoriák mert valszeg nem lesz más sith.
Ahogy a VI részben egy apa-fiú csata volt a végén, én itt egy testvér csatára tippelnék.
http://indavideo.hu/video/Star_Wars_7_Az_ebredo_ero?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer
Gondolom a monológot Luke mondhatja.
Tehát ezek szerint a film végleges verziójából kivágtak részeket?! Ha jól tudom ez volt az egyik első trailer.
[/spolier]
De szép bauxit, honnan van?
És ennek leraktak egy frankó alapot, a kérdés tényleg csak az hogy sikerül-e ezt folytatni és kapunk egy méltó Sith nagyurat,vagy elcseszik...
Nekem az eleve kicsit szúrja a szemem hogy a trilógiát nem végig ugyan az az ember rendezi és a 2. részt egy eléggé semmilyen rendező kapta meg aki még szinte semmit nem rakott le az asztalra.... És Lucassal karöltve rendez..... Más se hiányzik csak hogy egy semmilyen rendező Lucas """"csodálatos"""" ötleteivel hazavágja ezeket az alapokat.....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.21. 18:43:34

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kylot most vezetik fel. Még egyszer már lusta vagyok leírni ezért olvasd el amit a #91615 -ben írtam róla.
És a film a végén van a döntő pont.
Kylo még lehet ilyen de a felvezetése totálisan rossz lett.
És addig jó amíg ez így is marad és nem húznak elő zseből egy új "elbújt,eltünt" Jedi mestert, főként hogy Luke volt az utolsó remény (és végülis Leia).😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.21. 18:29:37
Jó persze ez is csak mellékes kitaláció,kiegészítő a filmekhez, és ha szigorúan a filmeket vesszük akkor ezekről nem tudunk...Sőt ha szigorúan a filmeket nézzük Vader alig ölt meg valakit mután Vader lett,és azok között is sok a saját Birodalmi klubbtag..<#idiota>#idiota>
Nem mondanám, hogy minta apa. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Őszintén szólva nem értem a fanyalgást. Sem jobb, de szerintem rosszabb sem volt egy átlag sci-fi akció filmnél. Szvsz a 4,3-as IMDB értékelés eléggé fals. Ennyire azért nem rossz.
Saját pontozásom szerint: 6,5-7/10
Meg lehet akár újra is nézni alkalomadtán.
Star Wars - Ébredő Erő
Nekem bejött. Tény, hogy nem tökéletes, én is tudnék néhány számomra érhetetlen dolgot felsorolni (mármint, hogy miért így kellett) de összességében elégedett vagyok.
Egy biztos, szokni kell még az új szereplő gárdát. Sok rosszat el lehet mondani az előzmény trilógiáról de abban 'A' kategóriás színészek voltak. Ami nyilván dobott jó sokat a filmeken.
Ebben viszont - legalább is számomra - full ismeretlen színészek szerepeltek. (nyilván a visszatérőket nem számítva)
John Boyega színészi játéka kimondottan lapos volt számomra és kissé hiteltelen. Pedig amúgy nekem az ég világon semmi bajom nincs azzal, hogy fekete bőrű.
Viszont Daisy Ridley választása - mint ahogy már mások is írták - remek!
És akkor Achilles pont:
Ahogy valaki lentebb írta, tényleg furcsa lett volna, hogy az Uralkodó és Vader likvidálása után néhány évtizeddel újra ugyanott tart a galaxis mint ahol az Új reménynél belekezdtünk.
Szóval rendben volt ez így. Ráadásul ne feledjük, hogy Kylo Ren Lea és Solo gyereke és kettejük közül csak Lea-ban van meg az erő, de ő is képzetlen. (ha ez utóbbi egyáltalán számít) Míg Anakint ugyebár a midikloriánok/az erő nemzette...
BTW, szerintem a Starkiller elpusztítása közben elképzelhető, hogy Kylo Ren is elvesztett 1-2 végtagot és a következő részben már tényleg szüksége lesz maszkra is, hogy életben maradjon. (mint az öregapjának 😊)
8/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.12.21. 17:52:25
Ebből a karakterből tettei után lehet egy nagyon durva gonoszt is kihozni, ugyanakkor el is lehet az egészet rontani.
Valjuk be 30 évvel a Jedi után elég nevetséges lett volna hirtelen előkeríteni egy full kiképzett Vader szintű főpurdét meg a mesterét.<#banplz>#banplz>
Sejthető volt hogy egyesek rögtön Vaderhez fogják hasonlítani és így az első részben eltörpül mellette...De akkor hasonlítsuk össze Vader "ifjú" korához amikor is még nem darabolta le Obi, amikor is a sötét erő még nem járja át teljesen, amikor is még örlődik magában és az önfegyelme kevés ahhoz képest is hogy a Jedi rendben volt hosszú ideig gyerekkora óta.... Nohát, Vader ifjú korában ugyan ilyen hisztis öntelt és örlődő karakter volt, valamivel több önfegyelemmel a Jedirendnek köszönhetően,és az idők folyamán lett olyan amilyennek a 4-5-6-ban megismertük.
A fő kérdés tényleg az hogy mit hoznak ki a karakteréből.
Vadert sosem tudtam utálni valahogy. Csinált szemét dolgokat, de kiakasztóan nagy szemétségeket nem. Jó, jó az Alderaan egy fájó pont.
Nálam ö testesiti meg a sith lovagok archetípusát, kegyetlen, sötét, gonosz. Neki az egész triologián keresztül csak egy emberi vonása volt, hogy egyszer sem ölte meg az ikrek valamelyikét amikor erre lehetösége lett volna.
Benne nem volt volt gyerekeség és emberséget se nagyon lehetett felfedezni ( " inkább gép ö már mint ember " -kenobi )
Az első három rész egyik nagy gyengesége is az volt, hogy volt egy király gonosz maul személyében akit mindjárt az elején kinyirtak doku papa meg nem igazán volt alkalmas erre a szerepre.
Kylo meg egy nagy nulla mint fögonosz, szvsz
Finn karaktere lett oda nem való, az ö mozgatórugói teljesen érthetetlenek de mivel viszont rey telitalálat ö elviszi a hátán ezt a hibát.
Solot nem sajnáltam, luke-nak viszont sokkal nagyobb szerep kellene mert az ö karakterével sok mindent lehet kezdeni remélem még fognak is.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az Európai vakáció zseniális szerintem 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
:)
Vígjáték
A második legjobb rész a sorozatban. Imádom. Ezek a fajta poénok nagyon fekszenek az ízlésemnek.
Európai Vakáció - 1985
Vígjáték
Ez már nem annyira bejövős rész volt, de még mindig a legjobb vígjátékok között a helye.
Díszkíséret - 1994
Vígjáték
Könnyed kalandos, vasárnapi tingli-tangli filmecske Dennis Hopper rendezésében. Valahogy a nem klisséssége (szépen magyarul) emeli ki nálam a középszerből.
Star Wars - Az ébredő erő - 2015
Akció
Ennyi év várakozás után végre ismét új Star Wars a mozikban.
Az eredeti trilógiát imádom, az újakat elfogadom, a legújabból meglátjuk mi lesz. Felütésnek felemás érzést keltett, de ebből még jó is lehet.
Gyorsan a negatívum, ami nekem csak egyetlen egy dolog volt: az a történet, hogy sajnos koppintás.
Na jó, kettő: Luke-ot fölös volt ennyire beharangozni, ha nem kap egy azaz 1 darab mondatot sem, és kb 1 percnyi jelenete van összesen.
Ami viszont kifejezetten tetszett, hogy:
1., Nem ugrabugrálós kardpárbajok voltak, hanem nyers, alig képzett emberek estek egymásnak, akiknek az volt a legfontosabb, hogy minél hamarabb, fizikai erővel lenyomják az ellenfelüket. Nagyon ó volt.
2., Kylo Ren, valami eszméletlenül el lett találva, a kis elkényeztetett hisztis hercegecske, annak minden hátrányával (ingerültség, dührohamok). Nagyon tetszett, hogy az elején még milyen fegyelmezett és komoly volt (ekkor még nem volt tétje, nem volt igazi ellenfele), aztán egyre jobban elfogyott a türelme, elöntötték az indulatok mikor elkezdett kicsúszni az irányítás a kezei közül (ez leginkább akkor látható, amikor Snoke előtt állt és bejött Hux tábornok, és ráeszmélt, hogy levette a maszkját. Nagyon erős volt az a jelenet ).
3., A hangulat, ami ismét csak remek volt. Mint régen.
4., Finn első kardpárbaja a rohamosztagossal. Nagyon sokat elárult Finnről, ő nem közelharcos, nem tudja ezt használni, el is kenték a száját rendesen 😊.
A szinkron borzalmas szerintem, de ez nem a film hibája.
Egy kérdés a végére:
Kylo Rennel mi lett pontosan? Kardjának annyi, azt láttam. Kapott egy csúnya sebet a pofijára, hogy tudja hol a helye. Eddig oké, amit nem láttam, hogy a kardal együtt a keze is repült vagy csak találgatnak róla az emberek?
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.12.21. 13:58:35
:)
SZERK: de ahogy elnezem a kimasolt szovegemben mar nem volt benne amit ujra irtam.... GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR efin FAIL! na az ilyenek miatt borul ki az emberekneknel a bili es allnak at a sotet oldalra!
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2015.12.21. 13:42:33