[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sequoyah #94531 Ghostbusters (2016)
Kivancsi voltam erre a filmre az eloiteletek miatt. Az eloiteletek nagyreszt kimerultek a nok szidalmazasaban, es a film megjelenese utan sem tudtak mast hozzatenni ehhez, szoval ugy gondoltam hogy nem a filmmel van a hiba, hanem sima noellenesseg.
A valodi kritikak pedig nem mutattak kifejezetten rossznak, bar kulonosebben jonak sem.
Szoval mindezek fenyeben en kellemesen csalodtam. Nagyon jo egy estes szorakozas, vegig lehet nevetni, aztan elfelejteni. Az eredetiekhez kepest kicsit komolytalanabb lett, talan ezert is nem er fel hozza, de onmagaban ettol meg egyszernezosnek mindenkepp jo. Feminizmusnak pedig nyomat sem talaltam benne, akit tenyleg az zavar hogy nok a foszereplok, azoknak erdemes lenne felnoni, es kihuzni a fejuket a 19. szazadi seggukbol:)
Osszefoglalva: Masfel ora komolytalan komediazas amivel fel lehet dobni az estenket, aztan valoszinuleg elfelejtjuk a filmet.
7/10