1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bexinho
    Self/less 4/10

Olyan semmilyen volt. A K.Costner-es film jutott eszembe, ami szintén semmi maradandót nem nyújtott. Teljesen ötlettelen vacak volt.

Free State of Jones 6/10

Amikor pár hónapja megláttam a trailereket és az infókat a filmről, bizakodó voltam. Még azt is elterveztem, hogy erre bizony beülök moziba. Aztán szomorúan konstatáltam, hogy nem, nem mutatják be Mo-on. De ahogy nézem az értékelések számát, nem csak itt hagyták ki a mozikból. Fura ez számomra, mert alapvetően semmi probléma nem volt a filmmel. Persze sokszor vontatott volt, de akadtak értékelhető pillanatok, és a hangulatot is igyekeztek átadni. Nyilván a színészi játék Matthew McConaughey-nél kezdődött és végződött, meg úgy alapvetően a sztori sem rejtett nagy drámaiságot, mert pl. a 12 év rabszolgaság érzelmeket váltott ki az emberből, ez a film viszont nem. Összességében egyszer érdemes volt megnézni, már csak M.M miatt is, de ha kimarad sem veszít sokat vele az ember.

Money Monster 5/10

Hjajj.... Tudtam hogy szar lesz, de ennyire? J.Roberts nekem sosem volt szimpatikus, nagyon egyszerű színésznő. De G.Clooney-ban is csalódok mostanában, mert egy jó filmet nem tud elvállalni. Pedig nagyon jó színész, és voltak karrierje során jó pillanatai is, lásd Gravitáció, Utódok, A Fantasztikus róka úr, Kecskebűvölők, Egek ura, Sziriána, Sivatagi cápák... de mostanában mintha elfelejtett volna jó filmeket elvállalni. A Műkincsvadászok óta egyszerűen középszerű lett.

The shallows 5/10

Áldom az eget, hogy nem ültem be erre moziba. Ugyanis tervben volt, de valamiért ez elmaradt. A film első fele még vállalható is volt, de a második... jézusom :D A vége meg, úristen... Az 5 pont is csak az első fele miatt jár neki, na meg a csaj is cuki volt.