1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Valami követ (It Follows 2014)

A film eleje valami elképesztően hatásos. A libabőr futkosott a hátamon szinte végig az első hármonegyed órában. Nagyon erős jelenetek váltották egymást, mondom, ha ez így megy végig, akkor ma este nem alszom... Na aztán jött a film második fele. Átment valami logikátlan zagyvaságba, vagy csak én vesztettem el a fonalat... bár szerintem inkább az előbbi. A hangulat is leült eléggé, meg amúgy a főszereplő csajért sem tudtam aggódni, hisz egy egyszerű r.banc, aki a film másfél órája alatt 3 pasival fekszik le egyébként. Meg úgy általában a többi karakter is csak van, de minek... Az első kb 45 perc viszont eléggé befosatott, ez javít azért az összképen, mert ritka az olyan horror, aminél szabályosan futkos a hideg a hátamon, és NEM a jumpscare-ek miatt, és ez ennek a filmnek a nagy előnye. Csak azt a maradékot tudnám feledni... 7/10