[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A kis kedvencek titkos élete
Nekem jobban tetszett, és jobban, mint a sokak által ajnározott Zootropolis. Nem tudom, elvitte a hátán a sok cuki kisállat, és az, hogy nagyon jól visszaadták az alapvető tulajdonságaikat. A falánk macska mindent vitt. :D Szóval ritka az ilyen, de nem untam magam rajta, rég volt már, hogy végig lekötött egy animációs film. Ja, és hozzátenném, hogy nem kizárólag önszántamból mentem el rá :D Na, de a lényeg, hogy élveztem, ha nem is moziban, de egyszer mindenképp érdemes megnézni, még azon is lehet ámulni, hogy hol tart a technika... azok a szőr animációk, egyszerűen fenomenálisak. Ezután megnézni egy 2002-es Jégkorszakot szinte időutazás. Kár, hogy az én gyerekkoromban nem így néztek ki ezek a mesék... :) 7/10
Agyas és agyatlan
Szeretem Sacha Baron Cohen munkásságát, de ez azért helyenként kicsit sok volt. Voltak benne olyan poénok, amiken röhögtem, de olyan is, aminél azt mondom, hogy "atyaég, mi az istent nézek én most?!?!" Különösen egy jelenet volt, ami tényleg kicsapta a biztosítékot, de annak ez is volt a célja. Hát sikerült elérni, maradéktalanul. De a durva az egészben, hogy még azon is röhögtem... :D Szóval nem volt ez olyan rossz, bár a többi filmjéhez képest viszonylag gyenge volt szerintem. Mark Strong valahogy kilógott a sorból ebben a filmben, nem is értem, miért vállalta be ezt a szerepet. Egy komoly színészként én nem biztos, hogy mindezt megcsináltam volna. Egyébként Cohen rajongók élvezni fogják ezt is, akinek nem jön be az ilyen szintű suttyóság, az inkább kerülje el. 6/10
Borat (2006)
Az Agyas és agyatlan után nosztalgiázni támadt kedvem, és mi mást is néztem volna meg, mint a kedvenc filmem Baron Cohen-től. Ez a film a mai napig zseniális, eredeti nyelven pedig még jobb. Nem tudom a magyar szinkronban miért fordították úgy helyenként, mintha nagyon vicceskedni akartak volna még pluszban, az eredeti sokkal kevésbé ilyen, tehát itt azt mondom a szinkron rontott a filmen. (egy példa: Borat mondja, hogy "Niiice", ez a magyarban "Jóféle"... na meg az az idióta akcentus a szinkronban. Na, mindegy nagyon eltértem a témától. Ugye ebben a filmben a legtöbb szereplő nem volt beavatva, és sokszor kerültek börtön közelébe a színészek, meg a stáb. Nos, ezt egyedül a Pamela Anderson-os jelenetnél nehéz elhinni, mármint, hogy a nő nem volt beavatva, de a többi résznél nagyjából stimmel, és a film zseniális. Ahogy Cohen mindenkit kiolt, nem veszi komolyan saját származását sem, szerintem ilyen az igazi jó humorista. Szóval egyik kedvenc vígjátékom a mai napig, Adam Sandler elbújhat mellette, ő csak próbál suttyó lenni, de inkább csak óvodás. 8/10