1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bexinho
    Kicsit romantikusra vettem a hétvégét barátnőm miatt, így került terítékre a Fathers & Daughters és a Me Before You.

Fathers & Daughters (2015)

R.Crowe-t nagyon kedvelem, ezért is örültem annak, hogy ezt néztük meg először. A történet végig lekötött, megérintett, a kiscsaj pedig nagyon tehetséges. Tök cuki volt a hangja :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az együtt éneklős, üldögélős jelenet pedig az egyik csúcspontja volt a filmnek :)
    Külön plusz számomra, hogy Jessey is benne szerepelt (Breaking Bad).

8/10

Me Before You (2016)

Jól indult, de a film utolsó harmadában szerintem kicsit leült. Ez már sokkal inkább klisékkel teli, csöpögős alkotás, ami elsősorban a lányokat szögezi a képernyő elé. Viszont kifejezetten tetszett, s egyben furcsa is volt a két GoT szereplőt barátságos szerepkörben együtt látni.
    Sajnos Daenerys túljátszotta a szerepét, mondhatni elripacskodta. Hogy ez a rendező hibája, vagy az övé, nem számít. Sokszor kellemetlenül éreztem magam miatta. A srác szimpatikus volt, és örülök, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a vége sem lett teljesen happy end
    . Mindent egybevetve, egy vasárnapi esős, barátnős délutánon egyszer érdemes megnézni. Ha neked nem, a párodnak biztosan tetszeni fog.

6/10