[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Suicide squad
a végén már kicsit untam, nagyon elnyújtották a szokásos filmes alapanyagot (jajj meghalt, ajj, mégse! nézd, él!). amúgy azt kaptam, amit vártam. szóval:
jó volt, hátö izé, én bevallom férfiasan, élveztem a filmet.
kicsit a galaxis őrzőire emlékeztetett. azért a végén morbid volt killer croc ahogy az MTV-re csápol, hulla laza tagnak állítottak be mindenkit, de ebben az univerzumban ők velejéig romlottak. na de jólesz ez, remélem hogy kibontják a nagy csokor DC univerzumunkat. Justice League kérlek nőj fel a feladathoz! csak így tovább DC, remélem tanultok a hibákból. Az alapanyag nagyszerű lenne, csak jó karmester kellene hozzá... a rongyosra ismételt filmes frazírokat pedig kukázhatnák már, mert mostmár inkább csak visszatetszést keltenek ezek az unalomig ismételt szar elemek (jajj meghalt a szerelmed a boszi, de jajj, visszahozta!) - szórakoztassanak csak, de az én életemből ne vegyenek már el 2 percet, mert kizökkentenek az ilyen izék. de összességében csillogó szemekkel néztem ahogy parádéznak, nem kell ebbe semmi komolyat képzelni, meg elvárni. látszik, hogy ez csak egy teszt film, ami szondázza a Justice League és az elkövetkező DC filmek igényeit. De nem tudom, hogy mit rakhattak volna bele a negatívumok helyett. Igazából, ez így ahogy jött jó volt. Könnyed B akció, a DC univerzumban. VÁROM A BŐVÍTETT VÁLTOZATOT!
(nem értem azt se, aki Joker vászonidejét keveselte: Annyira lesütött, hogy ő most csak bepofátlankodik ide, és követeli az egész estés filmjét... Mindig amikor felbukkant szinte röhögtem magamban hogy "Te mit keresel már megint itt?", szinte csak a komikus tangó aláfestő zene hiányzott a kotnyeleskedéséből... :) )