Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
tegnap ment a tv ben, pont láttam az elejét (amit eddig sose) és láttam, hogy jé, szerepel benne, ráadásul két karddal a hátán mint most deadpool... ma meg ismétlésben megnéztem a végét, és mondja is a "főgonosz", hogy Deadpool... eddig nem figyeltem rá, ráadásul bevarrt szájjal fel se ismertem...:o
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(2015.11.10) (106 perc, kínai)
Már-már természetfilmbe illő, baromi hosszú, vágás nélküli snittek, amiknek köszönhetően az egész film vontatott, lassú, unalomba fulladó - mintha az, hogy néha a gyönyörű főszereplőnk asszasszíneskedik kicsit csak alibi lett volna.
Ha a hosszú snitteket tempóra vágnánk, a film kábé a felét tenné ki a jelenlegi játékidőnek. Csak türelmeseknek! A "történet" meg szóra sem érdemes.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hű ez a film. Jó, nos én a Distric 9-nál se értettem, mitől lenne a film zseniális. Nem mondom hogy rossz volt, dehogy. Ötletes, egész eredeti, jó fantázia, egyedi látásmód jellemezte. De amit sokan kiemeltek, hogy micsoda de mély gondolatok vannak benne...mi? Mély gondolatok?
Annak mély az a film, aki még könyvet nem vett a kezébe...Jó azt elismerem, persze az átlag akciófilmekhez képest, persze hogy sokkal mélyebb, intelligensebb film volt. De azért nem estem hanyatt tőle, de összességében végül is jó volt.
Na de Csöpi. Ez egy kalap szar. Ótvar.
Itt is úgy akart csinálni a film, mintha lenne mélysége, mondanivalója, de nincs neki. A robot-ember, és az embereknél emberibb robot kapcsolatát, ennél sokkal jobban kidolgozták már könyvekben. De semmi gond. Ettől még nem rossz a film. Amit mégis megmutat gondolatok: az a Rövidzárlat című régi film. Ami megjegyzem, azért aranyosabb film volt. De még ettől se lesz rossz film ,hogy semmi eredeti ,se mély gondolatok nincsenek benne, az se baj ,hogy lopja a Rövidzárlatot. No meg a Robotzsaruból ED-209-et. Ilyen manapság a filmvilág, kevés az eredeti ötlet, nincs új a nap alatt, kevés az eredeti látásmód. Csak ez kissé csalódás a Distric 9 után. Ezzel együtt még lehetne jó film. Nem ettől rossz, csak hát vártam volna némi egyediséget.
Amitől rossz :
Először is, a színészek. Miazúristzenharagja?! Ez borzalmas. Ez a három kretén...hihetetlen. Értem én, nem színészek hanem népszerű délafrikai zenészek. Ettől még hülye ötlet őket filmbe tenni. Nem tudnak színészkedni, fájdalmasan nem. Ha végnék ki képeket a jeleneteikből, nem lehetne megállapítani épp mi történik. Szomorúak? Vidámak? Idegesek? Semmilyen érzelmi reakció nem olvasható le róluk.
Aztán, ez még semmi. A karaktereik szarul is vannak megírva. Hogy lehetett ezt komolyan venni, ezek a főszereplők? Csak egy dolgot éreztem irántuk, hogy dögöljenek már megvégre, annyira ellenszenvesek. Karakterek közötti interakció? Semmi. Ha nem mondják nem jövök rá, hogy Anyuci meg Apuci egy pár. Nem látszik rajtuk. Meg ők gengszterek? Az se látszik rajtuk. Nincsenek szimpatikus vonásaik.
Aztán Hippó...a tetovált nagydarab főgengszter, aki félmeztelen szaladgál. Rögtön a film elején, nem bírják őt lelőni a rendőrrobotok.
Tervező. Még utáltam a legkevésbé, bár ő is elég rémes.
Hugh Jackman,...mint főgonosz. Pedig már őt láttam színészkedni, de...nem értem. Jellegtelen, fantáziátlan, és a legvégén, amit előad ED-209-el...kritikán aluli a színészi teljesítménye. Mi volt a rendező utasítása? Ripacskodj mint egy 80-as évekbeli filmfőgonosz?
Másodszor miért szar a film: logikátlan és buta. Azt tudja felmutatni mélységbterén ,hogy érzelmes jeleneteket látunk a robottal...de mondom khm, Rövidzárlat. Ez már volt. Láttuk. A logikátlanságok sora végtelen. Miféle rendőrrobot gyár az, ahonnan ki be lehet vinni a robotokat, alkatrészelet? Én dolgoztam egy gyárban, ahol autóalkatrészt gyártottunk, onnan egy csavart nem lehetett ellopni. De hát az csak autókba kellet, nem rendőrrobotokba.
Az emberi tudat, annyi ,hogy Csöpi letölti pár mp alatt. Jó oké, ilyen megoldás más filmekben is szokott lenni: a szar filmekben.
Vagy Csöpi, a faszért nem viszi a meglőtt szerencsétlent orvoshoz? És még lehetne sorolni. Mindegy.
A vége, az meg mindennek a teteje. Nem ám mindenki megdöglene...miért könyörgöm miért?
3/10
Az utolsó pixar film, ami tetszett az a wall-e volt. De utoljára is a toy story 3-at láttam. Inside outot majd megnézem, de ez a dinós dolog megint nem érdekel....
De szép bauxit, honnan van?
a kvantumvilág meg külön megér egy pontot, remekül megcsinálták, ergo nincs ezzel a filmmel semmi baj
talán lehetett volna benne kicsivel több akció
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Ez a fajta komolytalanság sokkal jobban passzol a képregényfilmekhez, mintsem a világmegváltás, és a kötelező "sötétség" szócska a filmcímbe.
PSN ID.: Beegabor
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
(2015.11.09) (117 perc, amerikai)
Paul Rudd megpillantásáig bírtam.
//Egész pontosan az autós jelenetig.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.11.10. 09:39:45
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Megkockáztatom, az utóbbi hónapok egyik legjobbja akció/thriller kategóriában, meglepő módon Owen Wilsonnal a főszerepben. Az első fél órában mesteri módon adagolja a feszültséget, majd egy folyamatos pörgésbe csap át. Egy-két hülyeségtől eltekintve, igen izgalmas film, ajánlom mindenkinek.
7/10
Mar csak egy Alien filmet kene hasonloan csinalni.
Lehet fikazni, hogy az hulyeseg, meg baromsag lenne de akkor nezzetek meg az azota elkeszult alienes filmeket es mutassatok ra 1 re ami jo.
A Mad Max legalabb hozta a stilust. Nekem uber mod bejott. Ki a szineszi jatekot fikazza, az meg nezze meg a regi filmeket es utanna beszelgessen arrol, hogy kinek milyen a szineszi jateka.
Ezt a redvás fostengert....
2/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
https://vimeo.com/144382267
Per Aspera Ad Inferi.
3.5/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem akarok senkit elkeseríteni aki még nem látta, de talán az egyik leggyengébb JB film ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nagyon jó film 1992-es Abház-Grúz háború idejéből. Valószínűleg a fiatalabbak unalmasnak találnák.Én évek óta nem láttam jobbat.(az is mindent elmond,hogy kb 5 éve nem írtam ebbe a topikba).
Így kell filmet csinálni.Pártatlan,hiteles,a végtelenül szomorú történet ellenére a néző a film végén mégsem érzi magát egy rakás szarnak.
Sokáig gondolkodtam a filmen,...még mindig pedig 2 napja láttam.
10/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sajnos a Craig-éra leggyengébb darabja lett. Sajnálom, hogy így zárul az ő fejezete, talán a legjobb Bondot képviselte mióta vászonra vitték Fleming kémfiguráját. Számítottam rá, hogy a Skyfall magasságát képtelen lesz megugrani az új film, de csalódás, hogy egy hatalmas ziccert hagytak ki azzal, hogy végre színre lépett Blofeld, ám semmi kiemelkedőt nem kezdtek a sztorival, sem a várva várt főgonosszal. A Spectre hozott újat, elkezdett visszanyúlni a klasszikus Bond vonalakhoz, minőségében nem rossz film, de túlságosan elnyújtott és sokszor üresen vánszorgó folytatás lett.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Lok'tar ogar!
Várós!
Rohadj meg Blizzard ,de egyik álmom váltod ezzel valóra. Már értem, miért is CGI csapatot kérték fel a film elkészítéséhez. Totál Blizzard minőség lesz a film!
Fantasy
Alapjában véve kedvelem a Sword and Sorcery típusú filmeket.
Azonban a Deathstalker-t nem tudom ajánlani, és itt most nem az idő vasfogáról van szó, mert azt el tudom nézni egy filmnek, hanem a pont az ezekre a filmekre jellemző hangulat hiányzik, ami például a Conan-ban vagy az Excaliburban megtalálható.
Akkor kérnék is egy kis segítséget, jó, igényes Sword and Sorcery filmeket keresek a hétvégére. Aki tud ajánljon nekem legyen kedves. Előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.11.06. 11:11:26
:)
Veszélyes természetfeletti erőkkel bíró 9 éves kislány. Carrie-Omen keverék. Jóféle.
7/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Mivel Sandler filmről volt szó, így elég "magas" elvárásokkal ültem le elég. És egész jól meg is lepett, mert úgy kb a Hyde parkig elég jó tempóban jöttek a poénok, amik ténylegesen viccesek voltak. Aztán ott véget ért és az egész film kudarcba fulladt.
De már eleve tök furán indult az egész. Mintha a mi világunknak valami fantasy mása lenne, annyira valószerűtlen volt az egész. És itt a dialógusokra értem, nagyon fantasy volt mintsem valós. Az hogy a kockákat hogy ábrázolták, arról ne is beszéljünk. A sztereotípiákon nem is nagyon lépett túl a film. A negyed utána pedig agyatlan faszság lett az egészből, amit nem nagyon lehet értékelni. Peter Dinklage karaktere egy hatalmas nulla. Az egész Iwatani megjelenés meg talán az egész film mélypontja. Sandler sótlan volt, mint akit nem is érdekli a dolog.
A lehetőség meg volt, ebből lehetett volna valami jó is. Még azt mondom, hogy Sandler vezetésével is akár. De odáig jutott, hogy nála már azt is értékelni kell, mikor nem egy újabb szarós, fingós fostengert csinál.
3/10
Holnapolisz
A film alatt többször is az jutott eszembe, hogy ez valamiért egy vérbeli Disney film. A tét nagy volt, de mégis játékosnak, egyszerűnek éreztem. És nem rossz értelemben. Az egész olyan csili-vili, elkápráztató volt, mintha a Disney parkban jártam volna megint (csak tömeg nélkül). VIszont nekem bejött. Persze nem estem hanyatt tőle, de engem megfogott, magával ragadott a kaland és a látvány. Tény, a karakterek nem voltak túl erősek, a kalandvágyó lány v a megtört felnőtt. Talán nem is kellett több belőlük, mert a karakterek közötti kémia meglepően jól működött és a film tempója is olyan volt, hogy nem nagyon engedte leülni a dolgokat. A másik pirospont Nixnek jár (akiről nekem mindig Nix Uotan, a multiverzum egyik őre jutott eszembe), aki nem volt klasszikusan gonosz karakter, inkább csak negatív a helyzet és a főszereplő szempontjából. A "tönkre teszitek a bolygót és az önmagatokat pusztítjátok el" üzenet viszont egy kicsit túl direkt volt számomra....
7/10
A belső ember
Az egyik kedvenc heist filmem. Ha nem is tökéletes, de nagyon el van találva az egész. A terv, a kivitelezés, a karakterek és minden történet szálnak meg van a maga érdekessége, mégha egy kicsit átlagos vagy ismert már az. Clive Owent talán itt láttam először, így anno nagy hatást gyakorolt rám a játéka. Nagyon faszán hozta a kőkeménynek látszó bankrablót. A kedvenc jelenetem, mikor a behatolást tervezik, és míg azt beszélik mi lehet közben probléma, mi azt látjuk közben, ahogy tökéletesen végre hajták. Imádom....😄
8/10