106844
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Háborús mindfuck by Nolan?

• tigeroo
    nemtudom miért, én nem hasonlítanám össze Szirmaival, ő képregénymániás, pár éve követem, vannak jó kis szuperhősbemutatói, meg marvel-dc szösszenetei. Szerintem jól csinálja.
  • CSOCSO
    Nem akarok paraszt lenni de csak az en fulemet bantja a srac hangja???? Borzalmas!
  • CalebJoe
    hát úgy kb. az összesre de ne generáljunk megint vitát belőle
  • DantesHUN
    Kikre gondolsz ripacs alatt? Az a gergő vagy ki?
  • CalebJoe
    Ha az Batman: Assault on Arkham szintjét megüti az már jó legalábbis nekem, amúgy ez a csávó nem egy ripacs mint a tudjuk kik, őszintén és érthetően minden mellédumálás nélkül elmondja a véleményét a filmekről.
  • DantesHUN

Ha valakit még érdekel kritika , elemzés a filmről. Az első ami korrektebb. Nem azért mert nem húzza le, hanem mert kicsit értelmesebb érvelés van mögötte. A legtöbb kritikus annyit írt : hogy szar, fos legrosszabb film a nyáron és ezt cifrázták.

Persze lehet, abszolút nem értek majd egyet a videóban elhangzottakkal, csak...ez árnyaltabb vélemény a filmről.
  • repvez
    ugylátom, hogy azt hiszit a filmkészitők, hogy az emberek nem emlékeznek vissza 20-30 évet vissza. és szinte snittről snittre ugyan ugy leforgatnak egy régebbi filmet .
    Ez kezd egy kicsit idegesiteni, hogy nem tudnak semmi eredetit kitalálni csak vagy ugyan azt ujraforgatni vagy régebbi filmekből összeollózni egy ujat ami persze kevésbé lesz jó mint amilyen az eredeti.

ezt a filmet adják vajon a magyar mozikban?
  • tigeroo
  • IMYke2.0.0.0
    Szarnak nem nevezném, de jónak se.
    Ultimate verziót néztem.
  • Tikal #94221
    Lehet Ayer-nek meg kellett volna maradnia a stílusánál: Harsh Times, Training Day, End of Watch... szerintem ezek jó filmek voltak.. a szuperhősöket meg hagyhatta volna azoknak akiknek már van benne tapasztalata.
  • DantesHUN
    A 444 húzta le, azért említettem, mert hát a Öngyilkos Osztagot is lehúzták.

Személyes véleményem a Mad Max-ről: ( mondjuk a 2 rész volt a legjobb szerintem) nem volt rossz, jó volt ,de nálam messze nem év filmje,. Nekem csalódás volt, mert annyira dícsérte mindenki, de egyáltalán nem azt mondom ezzel hogy szar. Ha nem olvastam volna annyi dícséri kritikát nem lett volna csalódás, ezt így értem!

És nem várnék mély karakter drámát nyilván, de és Tom Hardy bizonyított már sokszor, de az új Mad Max egy faék egyszerűségű film, brutálisan jó kaszkadőr jelenetekkel. Ezzel nincs gond,hogy ilyen csak nálam egy ilyen film nem zseniális. -és egy képregény film se az-

Ellenben a 444-es cikk teljesen lehúzta. De aki kritika alapján dönt filmről...basszus minden kritika csak egy vélemény. Az meg olyan mint a segglyuk.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.08.04. 12:44:04
  • Tikal #94219
    Egyetértek. Deadpool a karakter mássága miatt volt jó, a történet ott is gyenge, a rendezés, képek stb szintén, egy átlag akciófilm.

A Mad MAx-ből, több karakter, jelenet maradt meg a fejemben mint a Deadpool-ból, alig emlékszem már rá...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.08.04. 12:40:00
  • Kongy
    Mad Max nálam magasan 2015 legjobb mozis élménye. Aki azt mondja, hogy az a film szar, annak nem érdemes moziba járnia. Az pedig nemes egyszerűséggel hülye, aki bonyolult, és csavaros sztorit várt tőle.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.08.04. 12:35:42
  • DantesHUN
    A Deadpool kivétel? Nem mondom hogy nem tetszett, de számomra semmi extrát vagy különleges dolgot nem tudott az a film mutatni. Egyedül maga Deadpool karaktere volt az ami más, mert őrült, és káromkodik és abszolút nem PC durva és szexista és véres.

Ez jó volt, de ezentúl, nos nem hogy kiemelkedő színész nem volt benne, már egyikre se emlékszem pedig egy fél éve vagy éve volt a moziban?
    Se az akció jelenetekre. A történet is nulla volt. Jogos, a legtöbb képregényfimben is az, de itt még ahhoz a színvonalhoz képest is az. A főgonosz annyira jellegtelen volt, hogy semmit nem tudok róla elmondani. Pedig egy jó főellenség sokat hozzá dob a filmhez.

De Deadpool karaktere az tényleg új volt a már unalmas képregény karakterek között.

Lehet, hogy a Suicie Squad is nagy nulla a történet szempontjából, de ha a karakterek érdekesebbek mint a már megszokott unalmas hősök, az elviszi a hátán a filmet- így látatlanba mondom csak.

Ja, a 444. lehúzó kritikájára csak annyit: a Mad Max-et is lehúzták rettentően, hogy mekkora szarfosbuta film. Most akkor a Öngyilkos osztag szar mert lehúzták, és a Mad Max is az mert az is ? Vagy Mad Max esetében nem volt igazuk? De most igen?

• DantesHUN
    Aha. Csak vicceltem. Neked van igazad. A film szar. A te véleményed mérvadó. Az enyém nem. Így van ügye?
  • Blasta
    Igen, ott jobban mukodik, de akkor valahol itt kell lennie a a szuperhos filmek achilles inának, hiszen egyéb filmekben is képesek 1.5-2 óra alatt normális motivációkkal, karakterfejlodéssel és dramaturgiával felvértezni a karaktereket, akkor ezekben a szines-szagos ostobaságokban miért nem elég ennyi ido erre?
  • Blasta
    Valóban, Nolan trilogiáját én is bírtam, pontosabban szólva az elso 2 részt, de a lezárás már ugyan olyan túlmisztifikált, eroltetett és rémunalmas ostobaság lett sajnos, de ez csak a saját magánvéleményem, tudom, hogy kritikailag és máshogy is sikeres volt a záró rész. És mindenképpen sokkal jobb mint a legtobb vetélytárs film.
  • szabii98
    Van másik kivétel is.
  • Mentol
    Húvazzeg, kemény vagy!
    Én nemrég nagyjából ugyanezt mondtam, és ki lettem utálva innen.
  • Synchronous
    fszom
  • xido
    Sorozatokban még úgy ahogy működnek,hiszen ott több idő van rendesen kiépíteni a karaktert és a kapcsolatait is..
    Példának okáért az Arrow féle Osztagot még bírtam is..a szereposztást is..noha nem volt teljes
  • Jim Morrison
    Deadpool talan 1 fokkal jobb mint a tobbi, de attol meg az se lesz szuper (szerintem).
  • Blasta
    Kutyázza a Suicide Squadot a Geekz is.
    Észre kéne már venni, hogy ezek a muanyag szuperhosos szarok MINDEN ESETBEN uberjonak meg brutálmenonek és atomkeménynek tunnek AZ ELOZETESEKBEN, majd amikor a moziban 2 órát kellene ilyen színvonalon kitolteni, az már színte egyiknek sem megy. Tisztelet a kivételnek
  • CSOCSO
    Pedig nem olyan szar az az uj batman vs superman film. Szerintem kepregeny filmnek nagyon is jo volt.
  • REALista
    Nem de nincs az a jelenet amitől legalább közepesnek mondhatónak lehetne nevezni a filmet...max ha inkább törölnének párat...:D
  • tigeroo
    persze, ha negatív a kritika akkor azt többen olvassák. a saját szememmel majd megnézem és eldöntöm hogy jó volt-e. hétfőn :)
  • vérpocok
    Nézted a bővített verziót is?
  • REALista
    A Batman vs Superman mint nézhető korrekt képregény film?Na ne röhögtess...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig az origós meg kifejti...
  • Kongy
    Alapból nem adok sokat az ilyen origó-zsindex jellegű kritikára, a Jason Bourne-ról áradoztak... takarodjanak már.

Olvastam egy Suicide Squad kritikát az IGN Hungary-n is, kb a gyerek csak fröcsögött, de nem fejtette ki részletesen miért volt rosszul a filmtől.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.08.03. 19:43:25
  • DantesHUN
    Vagy...kritikák olvasása helyett a filmet kell megnézni.
  • Dynamic
    Keress rá googleban a kritikákra, ne egy kritika legyen az ultimate vélemény :) Mert van köztük aki jónak, van aki nézhetőnek és van aki szintén pocséknak titulálja. Bár tény, hogy hasra esve senki nincs tőle.
  • DantesHUN
    Aha. Ugyanez volt a Batman vs Superman esetében is. Tudtam hogy a kritikusok megint lehúzzák hogy mennyire szar. Miközben a Batman is nézhető korrekt képregény film volt.
    Persze aki nem szereti eleve a képregényfilmeket, az nem tudom mit vár. De ja persze nézhetetlenül szar...kritikusok ostoba hisztije. Más hasonló kategóriájú filmeket meg érthetetlenül magasztalnak fel, hogy jaj de jó.
  • Kongy
    Mindenhol ezt hallani egyébként. Imdb-n user score 8 pont felett van, szóval leeht csak a kritikusok húzzák le. Bár ettől még lehet rossz :D
  • Bokafix2
    Na akkor ez most tényleg ilyen tré lett? Jó persze tőlük megszokhattuk "a mindent lehúzok" stílust, de ha lehet írjon már valaki ide is egy kritikát a filmről mert ezt nem akarom elhinni.
  • Kongy
    Még nem, éppen az vette el a kedvem, amit mondtak róla, hogy rángatják a kamerát össze-vissza. Erre nagyon allergiás vagyok.
  • CSOCSO
    hardcore harryt vagy mit lattad mar?
  • Zoli007
    Ugyan az a stílus, mint eddig. Nem értem, minek nézted meg, ha az eddigiek sem tetszettek.
  • Kandurex
    céltalan rángatás sehol se jó ómen