[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
DantesHUN #94220 A 444 húzta le, azért említettem, mert hát a Öngyilkos Osztagot is lehúzták.
Személyes véleményem a Mad Max-ről: ( mondjuk a 2 rész volt a legjobb szerintem) nem volt rossz, jó volt ,de nálam messze nem év filmje,. Nekem csalódás volt, mert annyira dícsérte mindenki, de egyáltalán nem azt mondom ezzel hogy szar. Ha nem olvastam volna annyi dícséri kritikát nem lett volna csalódás, ezt így értem!
És nem várnék mély karakter drámát nyilván, de és Tom Hardy bizonyított már sokszor, de az új Mad Max egy faék egyszerűségű film, brutálisan jó kaszkadőr jelenetekkel. Ezzel nincs gond,hogy ilyen csak nálam egy ilyen film nem zseniális. -és egy képregény film se az-
Ellenben a 444-es cikk teljesen lehúzta. De aki kritika alapján dönt filmről...basszus minden kritika csak egy vélemény. Az meg olyan mint a segglyuk.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.08.04. 12:44:04