1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #94131
    Batman - A gyilkos tréfa

Szóval az van, hogy ez már az előzetesek alkalmával is elég furán nézett ki. És ez a kész változatban sem változott. Nagyon alsó kategóriás animációval küldték meg ezt az ikonikus sztorit. Ami olyan volt, mintha 2 filmet nézett volna az ember. Ez talán amiatt lehetett, hogy az eredetiben nem volt annyi anyag, hogy 1 órás filmre elegendő legyen. Így kaptunk egy Batgirlt felvezető filmet, hogy mikor elindul a buli, akkor ne csak légből kapott legyen Batgirl megjelenése. Elég érdeketelen sztori volt.
    Aztán jött a főattrakció, Joker. Hát nem tudom, én nem estem hanyatt. Az egész annyira semmilyen volt. A motivációk kidolgozatlanok, egyik pillanatról a másikra történnek magyarázat nélkül, stb. Az őrület is annyira csettintés szerűen történt, hogy semmi hitele nincs. Egyedül a végén a vicc, amit Joker elsütött, az jó volt...
    Egyszer megnézi az ember, semmit nem veszít vele. De fordított esetben sem.

4-5/10