1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bexinho
    Pontozásaim sosem dráma vs. horror vs. akció összehasonlítása alapján történik. Mindig kategórián belül értékelem a filmeket.

Green Room (2015)

Sokan dicsérték, így listámra vettem. Tegnap sikerült is megnéznem a filmet. Nem volt rossz film, sőt. Persze itt is megvoltak a buta, idegesítő, horrorokban számtalanszor megjelenő emberi butaságok (kiélezett szituációkban a lehető legrosszabb opciót választják), de talán valós helyzetben egy átlagember pont hasonlóan cselekedne. Az is tetszett a filmben, hogy a rossz karaktereket végre nem klisés karakterek játszották, hanem egy kevésbé ismert csoport, ezzel realisztikusabbá téve az egész történetet.

7/10

Hardcore Henry (2015)

Egyszerűen zseniálisak az akció jelenetek! Sokszor nem is tudtam eldönteni, hogy azt most CGI-vel, vagy kaszkadőr jelenettel oldották meg. Viszont erősen hullámzó volt a film. Az első egyharmada 10/10 volt, a második harmadában 6/10 (voltak erős jelenetek, de sokszor leült és unalmassá vált), a harmadik harmadban pedig 8/10 (ezt az utolsó harcjelenet mentette meg). Összegezve egy erős 7-est adtam a HH-nek. Viszont a női feleség karakter valami bődületesen amatőr volt. Szinte fájt...

7/10

Criminal (2016)

Bíztam benne, hogy Kevin Costnerrel egy jó filmet fogok látni, de tévedtem. A harcjelenetek nem voltak rosszak, de azokat leszámítva teljesen átlagos, felejthető alkotás.

5/10

The Invitation (2015)

Na ezt bátran ajánlom mindenkinek. Az utóbbi évek meglepetés filmje volt számomra. Egy podcastben hallottam róla, így az ott dicsértek alapján gondoltam megnézem. S milyen jól tettem! A történet lassan építkezik, sok ponton nem tudod eldönteni, hogy most a főszereplő a hülye, vagy a szituációk valósak. A film utolsó 20-30 perce pedig megkoronázta számomra az egészet.

9/10