[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hapi #94039 Nem nem, megadtam neki az esélyt, tisztességgel. 40Gb-os extended verzio Atmos eredeti hanggal. Aztán 40 perc után kezdtem nézegetni az órát, hogy ugyan már ezt az agymenést próbálják nekünk 3 órán át tálalni? Testvérem a Marthás jelenetnél hangosan felröhögött én csak csóváltam a fejem. Próbáltak komoly filmet csinálni egy eleve nevetséges helyzetből de nem jött össze.
Én leírtam amit gondolok értékeltem a filmet és most kapom az okosoktól a találgatásokat.
"A Batman&Superman mióta Marvel...?" Én ilyet nem írtam, szal szövegértelmezési gondok vannak...
"Biztos nem azt a verziót nézte" ja biztos nem is néztem hanem csak gondoltam rá.
"várhatóan előre tudja, hogy _nagyon_ nem neki szól a film, ráadásul amúgy is utálja az egész műfajt" Te biztos jól ismersz, hogy ennyi mindent tudsz rólam, mondjuk ha egy értelmes érvet írtál volna akkor talán vitázhattunk volna.
Srácok sok filmet kell még megnéznetek, meg sokat olvasnotok aztán gyertek vissza :)