1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DantesHUN
    Argo és Argo 2
    Egész ideáig nem láttam egyiket se. Őszintén annyira nem is érdekelt. De, üsse kő, ha már évek óta hallom hogy jaj mekkora poén, nézzük meg.
    Na, az első részt, meg is érte megnézni

Oké, hát...tisztára Guy Ritchie stílus , magyar köntösben. Csak hát azért van itt gondok. Például tök felesleges sehová sem vezető értelmetlen szálak. Mint a kincskereső pasas testvére, akiért eljön Nagy Feró. Vicces, de ...úgy igazából értelmetlen. A vége meg összecsapott.
    Guy Ritchie például sokkal jobban ért a történet vezetéshez, a több féle szál összehangolásához a film végére. De, na, Árpa első filmes rendező, kisebb költség vetés, ahhoz képest jó ez. Szórakoztató, egy rakás hülye tapló kalandjai, és fricska a magyar valóságnak.

7/10

Második rész.
    Nos, meg akarja ismételni az első rész poénjait, illetve rá tenni egy lapáttal elvégre második rész, szóljon nagyobbat. Na ez nem történt meg.
    Persze az első rész is abszurd volt sokszor, de itt már ledobta Árpa agya a láncot. Mintha beszívva, berúgva készült volna a film höhöh...de nagy poén lesz basszátok meg! -valahogy így képzelem az egészet.
    Tankkal jövő cigányok, meg Tyson aki lazán túlélte az első részben kapott fejlövést, de az hagyján Pszihó vagy ki, neki egy gyomron szúrás se árt ..értem én hogy direkt lett még abszurdabb. Meg hogy ezt nem kell komolyan venni semmit az egészből. Meg micsoda poén Kulka a ninja.
    Ja, és elsütik azt a remek nem is szakállas viccet, hogy ,, 15 km-re van légvonalban de tudok egy rövidebb utat" jaj de micsoda kac-kac. Meg amcsi akció filekre való utalás és paródia...csak ezeket is láttuk már ezerszer kiparodizálva, sokkal jobban megcsinálva.
    Csak ettől a film nem lett jobb, hanem kimondottan szar lett. Nem poénos. Nem lesz attól viccesebb ,hogy ennyire átmegy abszurd baromkodásba., mégha az első rész is az volt, de nagyon sikerült túlzásba esni.
    Egy rakás jelenetnél előre tudtam na most mi fog következni. Na mindjárt kifogy a benzin. Na mindjárt ugrik és lőni kezd...mert koppintja az első poénjait, csak még fokozza a baromságot.
    Az első rész magyar filmként, újdonság volt.
    2/10 Ez egy retekszar.