1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Batman v Superman - 5/10
    ----------------------------

Kijott HD-ben, ugyogy tegnap megneztem a házi projektoron. Hát nem estem hasra, de nem is vártam tobbet. Lehetett volna ez (is) egy sokkal jobb film ha mondjuk ugy 45 percnyi unalmas, érdektelen részt kivágnak belole. De így g*cire untam az elso 1.5 órát.
    Akcio szinte semmi, ami van azok is olyan semmilyenek. A BvS harc rendben volt mondjuk, de arra is 2 órát kellett csupán várni...

Ja és nagy budos tarkónb@szás Snydernek amiért a film trailer-ébe egy ÁLOM jelenetbol vág be részeket. Ráadásul az az álom tartott vagy 5 percig. WTF? És a legszebb, hogy képes volt eljátszani az "álomból dupla felébredés" unalomig eljátszott kliséjét, azért már egy orrbavágás is befigyelne.
    Henry Cavill szurke volt, Batfleck szintén. Gal Gadot jo volt de kevés, Jesse Eisenberg-et sokkal ripacsabbra számitottam, így turheto volt. Jeremy Irons-nak lehetett volna komolyabb szerepe, így csak úgy ott volt. Batmobil nem tetszett. Batman szerelese igen.
    Pozitivum, hogy nem volt benne újabb X-edik "Wayne csajozik" rész. De a Warner/DC még mindig nem érzi hogyan kéne ezt a mufajt csinálni.