1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Conjuring 2 (2016)

Ez a film egyike a jobb fajta horror folytatásoknak szerintem. Az előző rész is tetszett, őszintén szólva talán a mostani kedvenc horrorszériámról van szó, ha lehet ezt annak nevezni. Bár az Annabelle nem jött be, de Lorraine és Ed Warren-t érdekesnek találom, jó karakterek. Ez a film is tetszett, volt borzongás rendesen, a fődémon kinézetét megint sikerült iszonyatosan eltalálni, azóta is kísért az arca, eszméletlen jól meg lett csinálva, és ahogy hallom spinoff filmet is fog kapni. Nagyon várom. A sztori hátborzongató, főleg hogy utána is néztem a dolognak, és van valóságalapja. A film végén a stáblistánál mutatnak egy eredeti hangfelvételt, ahol elvileg a démonnal beszélnek. Lehet, hogy kamu, de minden esetre szerintem jó ötlet volt beletenni. Összességében élveztem a filmet, és a mai horrorok közül példát vehetnének páran róla. Értem itt ezalatt a Sinister 2-t, ami egy nagy hulladék volt, főleg az elég korrekt első rész után. Nálam a Conjuring 2 minden esetre egy erős 8-as, ahogy az előző rész is.