106844
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #93869
  • Jim Morrison
    Rip :( en birtam a sracot, like crazy is kellemes csalódás volt, nem sokat vartam attol a filmtol.

/27-evesen-meghalt-anton-yelchin-a-star-trek-sztarja (/eleg darwin dijas halal:/)
  • LasDen #93867
    Imdb szerint a Porto és a Thoroughbred c. filmjei is kész vannak. De emlékezni ígyis-úgyis a a Star Trek miatt fognak rá.
  • TBTPumpa
    RIP:

A srác utolsó filmje a Star Trek Beyond lesz.
  • vérpocok
    Akkor kezdheted felkötni a kaftánt, mert lesz egy másik spinoffja a Conjuringnak "The Nun" címmel, amelyben ennek a kedves apácának a történetét ismerheted majd meg.
  • davidka003
    Warcraft

Nekem bejött pedig csak a Warcraft 3-al játszottam 10 éve.
    Jól néztek ki az orkok. Sztori nem volt rossz, nem volt unalmas egy percig sem számomra a film.
    Jöhet a 2. rész.
    9/10
  • Kongy
    Hopp ez nem tűnt fel.. :D Na majd második megnézésre.
  • kutyakiki81
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kiszúrtad menet közben, hogy a démon neve több helyen is feltünt?
    Látni a reggelinél, és akkor is amikor Lorraine olvas, ott figyel a VALAK név a könyvespolcon
  • Kongy
    Az apáca tényleg iszonyat durva :D Nagyon hatásvadász jeleneteket sikerült csinálniuk vele. Az a durva, hogy a második apácás jelenet után már imádkoztam, hogy ne lássam egy ideig. Egyszerűen így képzelem el fejben a földöntúli gonoszt. Erre a zene plusz rátett egy lapáttal... :D
  • bcrics
    En nem akarok almatlan ejszakat magamnak, tuti hogy nem nezem meg, be vagyok fosva rendesen.
    De erdekelne...
    Pedig bírom a horror filmeket, de ettol vhogy felall a szor a hatamon.
    Már maga az apaca annyira veszjoslo, hogy neeeem nem, nincs az az isten.
    Pláne a megtörtént esemenyek alapjan felhang.
    En meghalnek a moziszekben, pedig ezeket a filmeket lazán ledaraltam:
    - martirok
    - a szem (j. Alba)
    - kisertetjaras cunnectikutban
    - feher zaj
    Stb
  • Bokafix2
    puppet horrorban a Dead Silence a legjobb, a többi elég gagyi... legalábbis az én ingerküszöbömet nem nagyon tudták átütni ezek a gyilkos babák
  • Kongy
    Conjuring 2 (2016)

Ez a film egyike a jobb fajta horror folytatásoknak szerintem. Az előző rész is tetszett, őszintén szólva talán a mostani kedvenc horrorszériámról van szó, ha lehet ezt annak nevezni. Bár az Annabelle nem jött be, de Lorraine és Ed Warren-t érdekesnek találom, jó karakterek. Ez a film is tetszett, volt borzongás rendesen, a fődémon kinézetét megint sikerült iszonyatosan eltalálni, azóta is kísért az arca, eszméletlen jól meg lett csinálva, és ahogy hallom spinoff filmet is fog kapni. Nagyon várom. A sztori hátborzongató, főleg hogy utána is néztem a dolognak, és van valóságalapja. A film végén a stáblistánál mutatnak egy eredeti hangfelvételt, ahol elvileg a démonnal beszélnek. Lehet, hogy kamu, de minden esetre szerintem jó ötlet volt beletenni. Összességében élveztem a filmet, és a mai horrorok közül példát vehetnének páran róla. Értem itt ezalatt a Sinister 2-t, ami egy nagy hulladék volt, főleg az elég korrekt első rész után. Nálam a Conjuring 2 minden esetre egy erős 8-as, ahogy az előző rész is.
  • ProGabe #93857
    A magyar Digic Pictures (Assassins Creed, Mass Effect, es meg sok-sok masik jatek atvezetoit is ok csinaltak) ceg is munkalkodott benne! :)
    https://en.wikipedia.org/wiki/Kingsglaive:_Final_Fantasy_XV#Production
  • Prof William
    Érdekes. Hellscream nekem is feltűnt.

Meg még a elején a Blizzard Logóban is felsejlettek különböző alakok. mint pl.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Diablo, Arthas? Lich King, Tracer

Ez anno nagyon tetszett. Igazi "brand" stílusa volt, mint amikor a Marvel filmek elején pörög a Marvel Logó.
  • tigeroo
    post-warcraft cikk: mennyi-mennyi easter egg, részletecske a filmben :)
  • DantszEE
    Áve, Cézár!
    Nem volt ez olyan rossz. Gag-ek fent fognak maradni belőle, az biztos. Én speciel Clooney, illetve a fiatal Han Solo gyerek jelenetein többször is röhögtem.

Nagyfater elszabadul:
    Ez viszont nagyon rossz volt. Játékidő fele ment csak le. Párbeszédek 60%-át nem is értettük.

Galaxy Quest:
    Utoljára vagy 10 éve láttam. Egyszerű Star Trek paródia, de van egy érdekes bája, ami megnyert. Szegény Alan Rickmant jó volt látni egy bolondosabb szerepben.:)
  • Prof William
    Ez főleg annak a fényében gáz, hogy Mijamoto Muszasi egy Toldi/Kinizsi stb. szintű nemzeti hős a japánoknál.
  • LasDen #93852
    Miyamoto Musashi Part I és II

Takezó Sinmen vagy ismertebb nevén Mijamoto Muszasi a Japán történelem egyik leghíresebb, leghírhedtebb szamurája. Alapvetően nem egyszerű az életét filmre vinni, hisz az Edo korszak elején, Japán egyesítése után, a béke beköszöntése után szerzett nevet magának. Vándor, rónin szamuráj volt, aki 13 éves kora óta párbajokban küzdött meg más szamurájokkal.
    A film is ezekre a párbajokra van felhúzva. Vagyis 2-re. A Yoshioka-iskola elleni és a Szaszaki Kodzsiro ellenire. De mivel van 4 óránk, így a film a 16 éves Muszasival indít, aki (feltételezhetően) részt vett a Szekigaharai csatában. És innen indul a szenvedés. Vagyis az első film még egészen nézhető, attól függetlenül, hogy túl sok minden nem történik. Már mint történik, halad előre a sztori, de a felének semmi jelentősége. Be van hozva 2-3 sub-sztori, aminek valószínű semmi történelmi alapja nincs, de nem is jó semmire csak hogy el menjen velük 1 óra. És akkor az első résznek olyan befejezése van, amit sehogy sem lehet megmagyarázni. Úgy éreztem a végén, hogy kidobott idő volt az egész. Ezután a 2. rész, ahol az érdekes dolgok történtek, mégis teljesen unalomba fulladt. Van 1-2 szépen koreografált harc, de kb ennyi.
    A karakterek szépek, jók, de egyszerűen dög unalmasak voltak. Mindegyik. Nem tettek hozzá semmit. Muszasit sem lehet kedvelni vagy utálni, mert egyszerűen tettei súlytalannak érződnek. Ha 4 óra helyett ezt 2 óránál meghúzzák, feszesebbre vett sztorival, másikakat kidobva, csak Muszasira koncentrálva, akkor lehetett volna egy majdnem szar film....

1+1/10
  • CSOCSO
    En vegigneztem a mukincsvadaszokat. Nem emlekszem, hogy nagyon jo film lett volna de szar se volt az tuti. Viszont ez a cezar film?!?! 1 orat birtam es nem is erdekel a tobbi resze.
  • LasDen #93850
    Nem csoda. Az FFXV-t már tíz éve fejlesztik és ha igaz, akkor a legnagyobb költségekkel rendelkezik a franchise történetében. Nagy dolgokat vár tőle a Square Enix, így minden elképzelhető módon próbálják reklámozni...
  • IMYke2.0.0.0
    Idén teljes Final Fantasy világ-lerohanást tervezett a Sony. Játék, film, sorozat.
  • LasDen #93848
    Best movie ever... lenne...
  • Shep
    Egy pár mp-ig azt hittem élő szereplős :)
  • LasDen #93846
    :OO
  • Jeffjohnson
    Szerintem rosszabb de nem a színészi alakításokkal van a gond, az egész film úgy ahogy van élvezhetetlen volt számomra és asszonypajti számára is.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.06.15. 10:05:03
  • Prof William
    " Kb 1 órát bírtam. Tipikus "rengeteg színész mégis szar film""

Szóval amolyan "Műkincsvadászok" szint?
  • Mentol
    Én is fenntartásokkal ültem neki, szerintem sem volt annyira jó.
    Viszont, Clooney jót játszott! (vagy lehet, hogy az ő karaktere volt a vigyor aspektus a filmben)
  • CSOCSO
    Hail, Cesar

majdnemhogy nezhetetlen szar/10

Kb 1 orat birtam. Tipikus "rengeteg szinesz megis szar film"
    Voltak benne erdekes reszek de a felesegem is inkabb elfordult es bealudt.
  • mégvadabbdisznó
    Parasyte

A népszerű japán manga feldolgozása a film, és valahogy egyszerre volt bizarr és vicces. Földönkívüli parazita férkőzik be egy fiatal srác testébe, ámde nem sikerül eljutnia az agyába hogy teljesen átvehesse felette az irányítást, így a kezében kényszerül tovább élni. Viszont így is hihetetlen képességek birtokába jutattja. Ellenszenvesnek indul kettejük viszonya viszont egy idő után összehaverkodnak. Eddig ez oké is, csakhogy vannak más paraziták is, amik nem nézik jó szemmel ezt a különös szövetséget.

A cgi nem világmegváltó ugyan, de nem rontotta az élményt, szerintem kihozták belőle amit lehetett. A főszereplő is rokonszenves volt és a lényt is remekül eltalálták. A Death Note-nál nekem jobban tetszett. 7/10
  • Tyler1
    Zootopia

Utóbbi évek talán legélvezhetőbb Disney animációja. Meglepően "felnőttes" a történet is, és a karakterábrázolás is, mindeközben azért megmarad aranyos gyerekfilmnek, ami elég széles korosztály számára befogadhatóvá teszi.
  • extra sensory
    Perfect stanger

A Berry-Willis páros jól tolta... csavar csavar hátán van ebben a filmben... a vége is ütött. 7/10
  • Kongy
    Rendes fickók (2016)

Ajánlották páran, így megnéztem. Őszintén szólva sok mindent nem tudok róla mondani, ami talán annak köszönhető, hogy maga a film is könnyed, tehát olyan durva témákat nem feszeget, de nem is vártam tőle. Színészek jók voltak, Gosling és Crowe szerintem remek páros, poénok ültek, maga a sztori sem volt rossz, szóval remek szórakozás volt így vasárnap estére. Mindenképpen ajánlom, és remélem lesz folytatás! 8/10
  • Nyiri
    Ave Ceasar - Újabb Coen tesó film. Sok rosszat olvastam róla, de a srácok még mindig zsenik. Szeretem a filmjeikben hogy a karakterek fontosabbak, mint a történet. Szerintem ez is jó volt. Tetszett a film hangulata és a néhol direkt túljátszott szerepek. Jó volt hogy pár színész a felvett jelenetek után sem tudtak kilépni a szerepeikből. A maníros mozgás és a beszéd. Persze nem a legjobb Coen film ez igaz, de közel sem olyan rossz, mint amire számítottam a kritikák alapján. 7/10
  • IMYke2.0.0.0
    [2009] - (imdb) - "Madeo" (Mother) - 7/10
    (2016.06.11) (130 perc, dél-koreai)

Egy gyógynövény eladásból (és titokban akupunktúrás kezelésekből) tengődő édesanya 28 éves, kissé "lassú" fiával, Do-joonnal éli csendes, hétköznapi életét. Egy napon brutálisan megölnek egy középiskolás lányt, és a gyanúsított Do-joon.
    Miután minden követ megmozgat a kistelepülésen, hogy segítsenek gyermeke ártatlanságának bebizonyításában (sikertelenül), az Anya kénytelen a saját kezébe venni az ügyet. S ő aztán tényleg mindent megtesz azért, hogy egyetlen gyermeke kiszabaduljon az előzetesből.

//Egy film arról, hogy egy Anya mi mindenre nem képes a gyermekéért.
    //A film felütését - ahogy a címszereplő egy gabonamező közepén szép lassan (nem is akármilyen) táncra perdül - csak a film végén lehet megérteni, azután, amit a buszon ülve tesz. S a film majdnem felénél hangzanak el a kulcsmondatok, amik az egészre magyarázatot adnak.
    Az a történet érdekessége, hogy a cselekmények több szálon is odavezethettek volna, amivé az események eszkalálódtak, és leginkább az derül ki, hogy nem mindenki az, aminek látszik, és senki sem igazán ártatlan, és jaj neked, ha valakit csak úgy lehülyézel, mert az duplán adja vissza...
    //Won Bin érdekesen játszotta a sérült személyiséget, de mindent Kim Hye-ja (az Anya) vitt a hátán.
  • Shep
    Pont az a lényege amit te is leírtál, szóval nem értem a problémádat, hacsak nem az, hogy a HS topicban már nem tudsz belém kötni ezért mindenhol máshol folytatod. Na de mindegy egy kattintással megoldom a problémát .D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.12. 09:55:47
  • Pio
    Már ne haragudj meg, de ha jobban átgondolod, amit írtál rájössz, hogy semmi értelme. Ha egy film USA-ban hoz 0 pénzt és külföldön 10 mrd-t mégis miért lenne bukó? Üzletemberekről beszélünk és nem lokálpatriótákról.
    Egyszerűen arról van szó, hogy az USA pénzből nagyobb arányban részesednek, szóval egységnyi bevételből ott több jut nekik, ezért azt jobban szeretik.

Egy nálam ehhez jobban értő pár napja linkelt is ezzel kapcsolatban egy cikket itt a topikban, ahol számszerűsítve szerepelt, nagyjából mi az aránykülönbség.
  • Shep
    Nem a világ de az a bevétel számít elsősorban, ha ott nem hoz jól egy film akkor az bukóként van elkönyvelve.
  • Prof William
    Amíg lesz folytatás (ha lesz) addig nem érdekel hogy ki menti meg a filmet. Én is hozzájárultam a mentéshez 2 megnézéssel.

Amerika nem a világ és jó hogy a világ többi részén jól megy.
  • LasDen #93831
    "Jajj, relatíve nyugodt volt a topik, úgyhogy gyorsan szóljunk be valakinek, hogy újra mehessen a faszverés. Még a végén azt hiszik, hogy ebbe a topikba értelmes emberek járnak..."
  • DantesHUN
    Mert felesleges századjára leírni hogy mennyire ostoba ember az, aki szerint a képregény filmek mind szarok és mind hülyeség és debil értékelten fos, míg egy videojátékból készült film tetszik neki...

Akinek van esze, érti az ellentmondást.