[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Warcraft:
Nem volt ez rossz.Mondjuk a jotol is kurva messze van.
En wowoztam anno eleg sokat, es foleg emiatt szippantott be a film, legalabbis nehany resznel.Szamomra (es ex-Vikingek rajongokent) Ragnar volt a leggyengebb? legerdektelenebb? fene tudja mi a jo szo erre, de olyan erzesem volt mintha be lenne tepve nehany jelenetnel.Nem egeszen igy kepzelek el egy wannabe kiralyt aki aggodik a nepe sorsaert.Eleve a kaszting sem nagyon jott be, Ben Foster sem volt meggyozo, en egy idosebb szineszt valasztottam volna.A fel-ork lany szerepere sem jottem ra, azon kivul hogy eyecandy segge van, es a dialogusok is eleg gyengek sokszor.
Mindezek ellenere tudom javasolni annak akit erdekel a wow vilaga, mert a CGI nekem nagyon tetszett, az orkok eszmeletlen jol meg vannak csinalva, a harci jelenetek es eleve az egesz film nagyon latvanyos.A griffes repules, Stormwind, vagy a kezdo szintezo helyszinek mind mind kellemes emlekeket ebresztettek, es a Karazhan raidek is eszembe jutottak hirtelen.
Ezeket merlegre teve nekem is meger egy 6/10-et.Talan 7-et a WoW emlekek miatt.
Kivancsi vagyok a folytatasra, es az a film ami ezt eleri az nem nevezheto rossznak.