1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bexinho
    Gods of Egypt (2016)

Tegnap sort kerítettem Jaime Lanniester és Gerard Butler új filmjére. Úgy ültem le a film elé, hogy nem fűztem hozzá nagy reményeket. Elég lesújtó kritikákat olvastam/hallottam már előtte a filmről, főként a CGI, történet és színészi teljesítményről. Nos az én értékítéletem szerint a CGI-vel nem volt nagy probléma, bár itt-ott kilógott a lóláb (pl. a film első felében a menekülős lovashintós rész nagyon gagyinak hatott). Végére is mintha már fogytán lett volna a dollárból, mint ahogy az ötletből is. Összességében a hangulat egy igazi mitológiai mesefilmet adott vissza. Szerintem semmivel sem volt gagyibb, mint a Titánok Haragja. A történet gyermeteg volt és unalmas, egyáltalán nem akarta komolyan venni magát, ezt nagyon sajnáltam. A színészi játékot nem mondanám kiemelkedőnek. De ilyen forgatókönyv mellett szerintem nincs is értelme értékelni ezt a részét az alkotásnak.

Mindent egybevetve egyszeri megnézést azért megért, bár moziba is csak azért kerülhetett, mert két ismert színész volt főszerepben. +1 pontot kizárólag csak azért adok a valós értékhez, mert szeretem a mitológiai filmeket. Kár hogy a 300 minőséget eddig még nem sikerült reprodukálnia Hollywoodnak...

IMDB: 5,6/10
    Én: 6/10