106845

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én mondjuk nem hallottam ilyesmiről, de vajon mikor kezdenek ilyen karaktereket egyszerűen kitakaríttatni a játékokból?:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
//Bírom a csajt amúgy a játékban - frankó humora van, és a teste is jó (jaj). -
Ez nagyon sokkoló azért szerintem. Állítólag szólásszabadság, de ezek miatt a szélsőséges eszmék miatt ez megy... Itt már az egyik fél nem szólhat lassan és az mi vagyunk...
Játékok terén is, beleszóltak a Street Fighter V-be, az Overwatch-ba, a DoA - Xtreme3-ba... Utóbbit a japánok inkább nem is adták ki nyíugaton, éppen ezért. A Dragon Age: I-ban meg megjelent a nyíltan meleg hős, aki felvállalja a másságát...
Közben balhé volt az Oscaron is, hogy ugye nincsenek színesbőrűek nominálva. Pedig mindenki elismeri a jó színészeket bőrszíntől függetlenül. De mégis, ennek a hangos rétegnek egyre durvábbak és agresszívebbek a támadásai.
Ha csak ezt az X-Men plakátot nézem, a Fox nagyon helytelenül tette, hogy nem küldte el a fenébe őket. Mi lesz a következő? Ha majd lesz a plakáton egy hosszú hajú, a kopaszok tiltakozni fognak a diszkrimináció miatt? Itt M.o.-n még ez nem érzékelhető annyira (bár a felvonulások már itt is meghonosodak), de számomra nagyon riasztó ez az őrület...
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.06. 15:22:24 -
Amikor már a Sims 4-ben is: "A Sims 4 új alapokra helyezi a gender határokat"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legutóbbi update során radikálisan megváltozott a „Sim létrehozása” („Create a Sim”) opció és teljesen átalakultak a lehetőségek is. Mostantól az eddigi, biológiai nemhez kötött bármilyen kinézeti funkció bármelyik Sim részére elérhető lesz, beleértve a testalkatot és a hangszínt is. Ezen kívül Simjeink bármikor nemet válthatnak, valamint meghatározhatjuk, hogy képesek–e a szaporodásra. Az eddig a játékban használt nemet jelző szimbólumok kikerültek a játékból, viszont több mint 700 játékbéli eszköz vált elérhetővé bármely Sim számára, visszavonva az eddigi férfi/női nem szerinti besorolást és a korlátozásokat is.
akkor mit várhatunk még a világtól?
Lassan ciki lesz "egyenes"-nek, és bűn nőimádó férfinak lenni. -
Ez a legrosszabb. Egyrészt igazuk van, mert van faji vagy egyéb alapú megkülönböztetés, ahol a fehéreknek több lehetőségük van. De mikor így túl tolják a dolgot, arra nem lehet mit mondani. Szerintem szándékosan reagálják túl ezeket a dolgokat, hogy így próbáljanak előnyt szerezni.... -
A CW egyik újabb sorozata, a The 100 pont emiatt van veszélyben, mert az LGBT community nagy "támadást" indított ellene, hogy egy biszexuális karakter meghalt a sorozatban :) ez 2016. -
De cserébe férfi. -
Na de a csóri, aki a kék nőt folytogatja, még csak nem is fehér. :-D -
Ez akár egy film trailer-ben elhangzó szöveg is lehetne :) -
mert a kezünkben összpontosul a világ, így mindenki más kisebbség. Mi már eleget bántalmaztuk a világot, most rajtuk a sor... -
Úgy tűnik, csak a fehér hetero férfiakat lehet bántani. -
nem, csak az ha nő fojtogat fehéret... vagy fekete fojtogat fehéret... vagy ázsiai fojtogat fehéret... vagy fekete fojtogat fehér nőt... nem, az nem, várjá... -
plakáton csak fehér férfi fojtogathat fehér férfit! az PC
Egyébként az egyenjogúság nem az, hogy bárki fojtogathat bárkit? :) -
ilyen a világ, el kell fogadni. Minden sért mindenkit... -
"A plakát egyáltalán nem helyezi kontextusba a képet, csak annyit látunk rajta, hogy egy nőt fojtogatnak."
Az nem zavarja a barmot, hogy a nő kék, a plakáton van egy X-MEN felirat... Á, nincs kontextus. A rohadt szemét, jól felhúzott. :-D -
Én csak cikk címet olvastam, nem érdekelt a dolog, de azt hittem az a baj, hogy erőszakos a kép :D -
SJW-warriors
Csak nekem van elegem ezekből az aberrált nyomorultakból? -
Z for Zachariah
A ProGabe által #93755 -ben belinkelt "Ismeretlen, erdekes (esetleg jo) filmek tavalyrol" listában találtam a filmet (köszönet érte).
Kiváló színészi alakítások voltak benne. Margot Robbie, szerintem telitalálat volt erre a szerepre,
jó volt látni végre egy vidéki lány szerepében, ahol nem a szépsége van előtérbe helyezve. A film komótosan meséli a
történetet, túl sok történés nincs benne inkább a szereplők párbeszédeire épít. Maga a film ötlete tetszett, a megvalósítás is jó volt, a film tempója is rendben volt, egyedül a vége lett számomra összecsapva, hirtelen ért véget, nem volt semmi komoly lezárás, csavar vagy bármi, amit a lassú történetmesélés felvezetett volna, pedig a történetben lettek volna még lehetőségek. Olyanoknak ajánlom, akiket nem zavar a lassú tempó és a kevés szereplős filmek.
6/10 -
[2006] - (imdb) - "Haebaragi" (Sunflower) - 6/10
(2016.06.05) (118 perc, dél-koreai)
Tae-Sik (Kim Rae-Won) - az egykor rettenetes verőember, akiről mindenki tudta, hogy részegen nem szabad szembeszállni vele - 10 éves börtönbüntetését leülve hazatér, és normális, visszafogott életet kíván élni.
Fogadott anyja és húga, az éttermük, az időközben talált munkája és az élet apró örömei boldoggá teszik őt. Sajnos, a baj mégis megtalálja őt, még pedig egy az éttermük helyére éjszakai bárt építeni kívánó gengszter képében.
Tae-Sik megfogadta, hogy sosem fog sírni, sosem fog inni, és sosem fog verekedni. De nem hagyják, hogy élete végéig megtarthassa az ígéreteit... "Ha bűnt követsz el, bűnhődnöd kell érte."
//Kim Rae-Won - pl.: [2015] - (Gangnam 1970) 7/10)
//Egy kicsit feszesebbre húztam volna a sztorit - nem volt ez olyan rossz, mint a pontszámom sugallja -, én csak a nem várt vége miatt nem tudtam jobb pontot adni. -
Jól látszanak azok a gombok az én képemen is... -
-
(pont most játszom a lost missiont, amúgy valami 2 euro volt az egész bfg edition
steam forever... nah mindegy, de úgylátom hogy elég sok helyszínt recikláltak az alap doom3 pályáiból. bár végülis, a bravo csapat tagja vagy, aki a doom3-as marine előtt ér a pokolba, gondolom emiatt van a sok hasonló hely.)
-
Tudom, azért írtam a Lost Mission-ról hogy még +1... -
A Doom 3-hoz hozzátartozik még a Ressurection of Evil Expansion is ami igaz hogy rövid de jobb lett mint az alap Doom 3. -
Mondjuk azért a témából egy jó fajta B kat. darálós filmnél többet nem nagyon lehet kihozni.... -
Ajj, pedig milyen fasza kis sci-fi horrort tudtak volna belőle összehozni, ha egy normális rendezőt ültetnek a direktori székbe és nem azt nézik hogy minél alacsonyabb büdzséből lehessen dolgozni.
A poén az, hogy maga a játék is majdnem egy Alien-utánzat lett... ugyanis az id először egy Alien-es horrort akart készíteni, csak korlátozásokba ütköztek volna a szerzői jogok miatt, és nem kaptak volna teljes alkotói szabadságot a játék programozásakor... milyen jó hogy végül dobták az ötletet és Alien helyett pokoli kreatúrák lettek.
Valójában rengeteg szörnyet kihagytak... a bossfight pedig Urban és Rock között... hát elég gagyira sikerült. Végülis olcsóbb volt így, mint behozni a Kiberdémont, aki akkora mint egy hegy, és csak a lélekkockától hajlandó megcsuffadni.
(A Doom 3-hoz tartozik még + 1 kieg. a Lost Mission... ezt a BFG Editionbe találod, elég hosszú és vannak benne újdonságok is.)
-
Kellett hozzá egy kis emlékeztető az imdbtől :)
-
Tudtad hogy Rosamund Pike játssza benne a Kaszás nővérét? ; ) -
nem volt benne pénz, így aztán le kellett egyszerűsíteni a dolgokat, hogy ne vigyenek el túl sok pénzt. -
"mert a bögyös nőnek látszanak a mellbimbói"
Wazz, erre már nem is emlékszem... :)( -
Doom (2005)
Megnéztem a mostani játék hype miatt. Végigjátszottam ismét a Doom 3-at és a kiegészítőjét is annyira felcsigázott a legújabb Doom. Na mondom üljünk le a film elé is. NEM kellett volna. Az extended verziót néztem, igazából az FPS jelenet lett megnyújtva, ha emlékeim nem csalnak. De csak zombulás volt (meg impekhez hasonló átalakulás...) Kár hogy nem voltak elég tökösek, és csak egy szimpla vírus lett a pokolból. Sehol egy cacodemon, incubus :( Pedig lehetett volna kurvanagy zúzás, sztori így sem volt, valóban csak egy harmadrangú, harmatgyenge Alien-utánzat lett. Töketlenek voltak a stúdiónál, nem merték bevállalni az eredetiséget, hű maradva a játékhoz.
-Alig volt pár marsi exterior jelenet. Szinte azt sem tudjuk, hogy a marson vagyunk, csak díszletek. Sehol sem volt a komplexum megmutatva, hogy mennyire beteges és klausztrofób lehet ott elviselni az életet, mindenhol csak laborokat, meg irodákat mutattak csak, ahol a munka folyik. Az ásatásról semmi kép nem volt, ami a Doom3-ban azért émelyítő hangulatot adott sokszor.
A "pokol elszabadul" érzésből lett "pár katona és a probléma, meg a konfliktus egymás között", de tényleg, miért nem lehetett tartani a pokolidézést, miért kellett szupervírus? :( Oké, a pinky demonnak azért örültem (amikor bemutatkozott a csávó, hogy ő pinky, akkor nyomtam egy ilyen mosolyt
)
Nah szóval, kár érte. A szörnyek, és az egyedüllét érzete nélkül túl meddő lett a film. Csak díszletek vannak, félig megvilágítva. De azért van benne 1-2 jó dolog, egy bugyuta akciófilmezésnek elment.
3/10
+1-et kap azért, mert a bögyös nőnek látszanak a mellbimbói
-
Víkend 2015
Jesszus Mária ez mi volt? Egy nulla az egész film. Nulla történet, erőltetett káromkodások, erőltetett szexjelenet.
Bánom hogy időt szántam rá.
2/10 -
Már csak Kajal Aggarwal miatt is érdemes megnézni. -
ManoNegra #93758 Singham
Most volt valamelyik adón a TV-ben. Minden szempontból kellemes meglepetés, a látvány, zene, sztori. Jó film! -
Nagyfater elszabadul
Nem volt olyan borzalmas, mint az elsőre gondoltam. Főleg akkor hagytam hátra minden reményt, mikor a legelején azok a nagyon béna photoshop képek pörögtek. Aztán azért De Nironak volt néhány "heh", vigyorgós poénja. De sajnos az egész film alatt nyomta a szart, így azért ez nem menti meg. A sztori meg szar...
4/10 -
hiper KOCKA #93756 Víkend 2015
Már rájöttem miért nem szeretem a magyar filmek nagy részét... mert rohadtul nyakatekert a sztori, legtöbbször egy semmitmondó marhaság és borzalmasak a hozzájuk tartozó párbeszédek. Mintha mindenki prózát mondana fel. Ilyen a jelen filmünk is, és bár hiába próbálta Mátyássy direktorúr szolgai attitüddel másolni a tengerentúli akcióthrillerek jól bevált receptjeit, a "leves" amit főzött még az extrém kajákban gazdag kínai konyhán is külön figyelmeztetéssel lenne tálalva.
Az "íze" kb. olyan mint a poshadt kajáé, és bármeddig forgatod a szádban lenyelni nem tudod csak visszaköpni. Pedig van itt minden: szex, vér, erőszak... de valahogy egyikkel sem nagyon tud mit kezdeni a rendező... a motivációk nagy része ködös és érthetetlen. A karakterekről keveset tudunk, és felépítve sincsenek jól. A forgatási helyszín visz egy kis színt a történetbe, de megmenteni nem tudja.
Az egy dolog hogy a mi Dorkánk karaktere nem tud megkülönböztetni egy embert egy állattól pár méterről, de hogy egy szíven lőtt mukit hellózással és pár pofonnal akar az életbe visszaimádkozni, az felér egy arany málnával... de a többit se kell félteni a Darwin díjtól... messziről nekirohanni egy baltával annak akinél pisztoly van... hát bátor dolog. Vagy csak szimplán ostoba... mindenki döntse el maga.
A megbízó gorilláját üldözik vagy 30-an, ő kicsinál közülük négy-öt embert utána megpróbál a társaikkal egyezkedni... mit gondolt hogy ezek után mennyi esélye lesz szép szóval...? Áh hagyjuk is mert fárasztó volt... a végén meg hogy mit keresünk Indiában... fene se érti.
3/10 -
Ismeretlen, erdekes (esetleg jo) filmek tavalyrol -
Ellen Ripley nem a semmiből lett? :D
10 Cloverfield Lane
9/10, Mary Elizabeth Winstead meg
-
Az onna mahou-k (médium, szellemidéző) be tudnak fogni egy szellemet ha megvan hozzá a kellő rutin... volt rá utalás a Grudge egyik részében is. Ki tudják oltani a negatív energiákat vagy mi... mondjuk a kísérlet a filmben látványos kudarcba fulladt.
Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2016.06.03. 19:34:06 -
lol
hát jobb lenne ha a filmben is bézbóllal döntenék el a harcot, mert kinyírni úgysem tudják egymást
-
ha máér szóba került Sadako meg Kayako... explain this :D

)