1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    Doom (2005)

Megnéztem a mostani játék hype miatt. Végigjátszottam ismét a Doom 3-at és a kiegészítőjét is annyira felcsigázott a legújabb Doom. Na mondom üljünk le a film elé is. NEM kellett volna. Az extended verziót néztem, igazából az FPS jelenet lett megnyújtva, ha emlékeim nem csalnak. De csak zombulás volt (meg impekhez hasonló átalakulás...) Kár hogy nem voltak elég tökösek, és csak egy szimpla vírus lett a pokolból. Sehol egy cacodemon, incubus :( Pedig lehetett volna kurvanagy zúzás, sztori így sem volt, valóban csak egy harmadrangú, harmatgyenge Alien-utánzat lett. Töketlenek voltak a stúdiónál, nem merték bevállalni az eredetiséget, hű maradva a játékhoz.

-Alig volt pár marsi exterior jelenet. Szinte azt sem tudjuk, hogy a marson vagyunk, csak díszletek. Sehol sem volt a komplexum megmutatva, hogy mennyire beteges és klausztrofób lehet ott elviselni az életet, mindenhol csak laborokat, meg irodákat mutattak csak, ahol a munka folyik. Az ásatásról semmi kép nem volt, ami a Doom3-ban azért émelyítő hangulatot adott sokszor.
    A "pokol elszabadul" érzésből lett "pár katona és a probléma, meg a konfliktus egymás között", de tényleg, miért nem lehetett tartani a pokolidézést, miért kellett szupervírus? :( Oké, a pinky demonnak azért örültem (amikor bemutatkozott a csávó, hogy ő pinky, akkor nyomtam egy ilyen mosolyt
    )

Nah szóval, kár érte. A szörnyek, és az egyedüllét érzete nélkül túl meddő lett a film. Csak díszletek vannak, félig megvilágítva. De azért van benne 1-2 jó dolog, egy bugyuta akciófilmezésnek elment.
    3/10
    +1-et kap azért, mert a bögyös nőnek látszanak a mellbimbói