1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Így van - én nem is igazán szeretem hasonlítgatni a filmeket és a színészeket.
    Amikor valaki megteszi helyettem, bele szoktam menni a játékba, miközben tudom, hogy felesleges: a lényeg, hogy ÉN (akinek az érzéseivel, gondolataival, megtekintés közben felmerülő, legtöbbször azonnal megfogalmazhatatlan asszociációval stb.) jól érezzem magam közben... vagy utáljam, mint a véres rongyot... de kialakuljon egy saját véleményem.
    A Metacritic, imdb és más pontozó, megmondó helyek, fórumok, blogok, és JuhTyúkerek simán es egyszerűen troll-viták megtámogatói azoknak, akik nem hajlandók elfogadni mások véleményét.

//Ja, és így akkor a kör be is zárul, mert ugye senkinek sincs igaza. Mindig az adott szubjektumnak (nézőnek) - és csakis a buksijában, lelkében megfogantak szerint. Másnak ezt átsugározni, leírni, erőszakkal bebeszélni, "már pedig"-ezni teljesen felesleges.
    Csak rossz származhat belőle.

//Amúgy is, mindig nekem (itt mindenki magát értse!) van igazam
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.31. 20:26:16