[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem nem jártam sohasem, főleg azért sem, mert a Magyar Bushcraft társaság tagja vagyok. Szóval ez nem jött be probálkozz mással. De gondolom te különbséget se tudnál tenni a Foltos bürök és a Vadmurok között, kint az erdőben és hamar feldobnád a pracskert,ha rá lennél utalva, hogy kint meg is tudj élni, mert az egyik halálosan mérgező, addig a másik a répa őse, amiből kinemesítették. (most elkezdhetsz googlézni)
És nem, nem csak az erdei felvételeken volt szinte zárt a tér, hanem az egész film alatt, szinte minden jelenetnél.Mintha az egész világ beszükült volna. A gyűrűk urához hasonlitani, meg egyenesen káromlás, a minősége a közelébe se jön, szinte semmilyen tekintetben.
Oké az rendben van, hogy az idő rövidsége és mindössze egy két órás rész nem vetekedhet a LoTR részenkénti közel 3 órájával és emiatt sokkal kevesebb lehetőség áll a rendező számára.Na de a két movie között nem kis minőségi különbség van, mind rendezésben, kameramunkában,megvalósításban SZERINTEM!!! De még a Smaug Pusztasága is magasan kenterbe veri. Köröket ver rá.