1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prof William
    Szerintem úgy lett volna jó ha a film első 25 perce arról szólt volna hogy parasztoknak elég fát kell kivágniuk (meg aranyat bányászniuk) hogy megépíthessék a egység készítő épületet.
    Közben az Orkok már támadnak, de szerencsére kb 2 perc alatt sikerül felépíteni az épületet, amiből onnantól kezdve folyamatosan rohannak ki a katonák a harcba. :)

Akkor a mindenki örült volna hogy hű a játékhoz. :)

Viccet félretétetve a Warcraft 3 volt az utolsó játék amivel játszottam, de így hogy már alig rémlett valami, így is nagyon tetszett a film.
    A hét végén sztem még egyszer megnézzük haverokkal.

Az meg kész röhej hogy egyes kritikusok az Uwe Boll féle szutyokfantasykhez hasonlítják.

Furcsa amúgy, hogy mekkora a rés a kritikusok meg a nézők között. A fanyalgó kritikusok mellett én szinte csak pozitív nézői kritikákkal találkoztam. Júni 8-10 körül jön majd ki a világ nagyobbik felére akkor majd kiderül mennyire lesz sikeres.

Remélem láthatunk még pár Warcraft filmet a jövőben.