[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Warcraft
Nem volt rossz de nekem kicsit csalódás volt. Talán túl sokat vártam tőle a jó kritikák miatt. Valahogy hiányzott az a kis plusz, ami a Blizzard-os kis trailerekben megvan, CGI nagyon jó volt de mégis hiányérzetem volt.
A történet kicsit feszes volt, én szeretem a lassan, fokozatosan kialakított cselekményeket, a történetmesélést, itt valahogy azt éreztem, hogy egy akciófilm feszes tempóját próbálják tartani és túl sok történést próbáltak elmesélni. A gyűrűk ura csatáinak epikus érzését nem hozta, mindig olyan zártak voltak a terek.
Színészi játék néhol kicsit kevés volt, jobb lett volna egy-két (általam is) ismert, jó karakterszínész. Nem feltétlenül top kategóriásak de sokat dobott volna rajta, ha jobb színészek vannak.
Bár főleg csak negatívumokat írtam, de mindenkinek ajánlom megnézésre, mert azon kevés film egyike, ami megéri a mozijegy árát.
Nem próbálom meg osztályozni mert még meg kell nézni újra, hogy értékelni tudjam.