[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
10 Cloverfield
Sokat nem tudtam előzetesen erről a filmről csak a szereplőket, meg a minimális sci-fi hátteret/utalást.
Kellemes csalódás volt. Nekem tetszett a színészi játék, a csavarok a filmben. Goodman tökéletesen megfelelt erre a szerepre. Lehetett volna több utalás is a filmben, illetve a bentlakós részt talán hosszabban és jobban ki lehetett volna bontani vagy fokozatosabban felépíteni, bár így a film kezdeti feszültség eltűnt volna. Úgy jó ahogy van.
Viszont aki a non-stop akciófilmeket kedveli annak nem fog tetszeni, mert ugyan többször is van feszültség a filmben
de vannak lassabb részek is.
7/10
Zootopia
Maga az animáció, a környezet, a színvilág, a tárgyak realisztikus ábrázolása 10/10-es, bár ez manapság már alapnak
számít. A történetre azt mondanám, hogy a tipikus nyálas, igazi amerikai álom maszlag, mézes-mázosan tálalva.
Történet cselekménye könnyen kitalálható, nem igazán tudom én sem belőni a korosztályt, akinek szánták de
könnyen elképzelhető, hogy az volt a cél, hogy minél nagyobbat merítsenek. Poénok voltak, lehetett is nevetni
rajtuk. Nem ez lesz az az animációs film amit rongyosra nézek majd.
10/6