[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
X-Men Apokalipszis
Láttam a kritikákat, azok alapján nem számítottam semmi jóra. Engem azonban mégis elszórakoztatott. A sztori valóban gyenge, de legalábbis nem ér fel a Days of the Future Past-éhoz. Egy látványfilmnek elmegy, valamint nyilván, aki szereti az X-Men/Marvel univerzumot, annak ez is tetszeni fog. Sajnos szinkronosan néztem meg, és iszonyat, főleg szegény Magneto hangja... jesszus, bárki mást találhattak volna... No mindegy. Volt 1-2 jelenet, ami kifejezetten tetszett, pl
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a Sweet Dreams-re megy a lassított akció, szerintem kifejezetten epic volt
Amit viszont már kezdek unni kicsit, az az, hogy a Marvelnél lassan minden rosszfiú kék. MIÉRT? Miért kék? Épp emiatt lesznek nevetségesek a szememben. Ez az "Apokalipszis" is simán nézhetett volna ki máshogy, kb mintha a Galaxis őrzőiből szökött volna... Na mindegy. Volt pár kisebb logikai bukfenc a filmben, de ezeket most nem sorolnám fel, szőrszálhasogatás. Szóval egyszer nézhető, látványos akciófilm lett. 7/10